foto: Juris Rozenbergs
Noticis vēl nebijis pasākums! Aizraujoša modes skate Ķīpsalas peldbaseinā
Mākslas akadēmijas studenti savā radošumā gatavi uz visneparastākajām idejām. Šoreiz - modes skati sarīkot peldbaseinā!
Slavenības
2017. gada 4. jūnijs, 14:08

Noticis vēl nebijis pasākums! Aizraujoša modes skate Ķīpsalas peldbaseinā

Kasjauns.lv

RTU Ķīpsalas peldbaseinā notikusi Latvijas Mākslas akadēmijas jauno dizaineru kolekciju modes skate, kura šogad ir atzīta kā Valstiski nozīmīgs kultūras pasākums.

Jauno dizaineru kolekciju modes skate RTU Ķīpsalas peldbaseinā

RTU Ķīpsalas peldbaseinā 2017. gada 2. jūnijā notika Latvijas Mākslas akadēmijas jauno dizaineru kolekciju modes skate.

gallery icon

Latvijas Mākslas akadēmijas Dizaina nodaļas Modes mākslas apakšnozares studenti aicināja apmeklēt ikgadējo modes skati, kas šogad notika 2. jūnijā ar modi nesaistītā vidē - peldbaseinā, tālab viesiem pasākuma laikā bija jāievēro šīs vietas higiēnas noteikumi un kājās jāaun bahilas.
Pasākumu apmeklēja  ar modi saistīti cilvēki, kā piemēram modes lietpratējas Una Ulme, Liene Stūraine, kā arī  producents Andrejs Ēķis ar sievu Dainu un citi mākslas un modes baudītāji. LMA Modes skatē tika izrādītas studiju gada garumā tapušās bakalaura un maģistra programmas studentu kolekcijas. “Modei ir jābūt interesantai, aktuālai un izaicinošai, taču tajā pašā laikā jaunajiem dizaineriem jāspēj radīt iespēju būt pamanāmiem un ieinteresēt savus lietotājus arī no biznesa viedokļa,” bilda LMA Modes mākslas katedras vadītājs Aigars Bikše. Modes skates vizuālās identitātes veidotāja ir LMA Vizuālās komunikācijas studente Sigita Sniegs, bet LMA modes skates scenogrāfija peldbaseinā tika veidota LMA Scenogrāfijas katedras pasniedzēja Viktora Jansona vadībā.