foto: Juris Rozenbergs
„UgunsGrēka” smukulītis tiek pie Kaspara Zlidņa moča
Jautāts par meitenēm, Āris atjoko, ka pagaidām uz moča paguvis izvizināt tikai savu septiņus gadus veco brāli.
Slavenības
2017. gada 23. maijs, 13:08

„UgunsGrēka” smukulītis tiek pie Kaspara Zlidņa moča

Kasjauns.lv

Pēc seriāla „UgunsGrēks” finālsērijas noskatīšanās Kaspara lomas atveidotājs Āris Matesovičs (24) sēžas uz motocikla un pazūd naksnīgajā Rīgā.

Jaunais aktieris Āris Matesovičs, kas seriāla komandai kā Pētersona sekretārs un Annijas aplidotājs Kaspars pievienojās pēdējā sezonā, ārpus teātra aizraujas ar moto lietām. Blakus Annijas lomas atveidotājai Ancei Muižniecei noskatījies pēdējo sēriju, Āris ierūcināja čoperu un devās Mežciema virzienā. Izrādās, šo motociklu puisis iegādājies pirms mēneša no cilvēka, kas zinājis teikt, ka ar to savulaik vizinājies arī mūziķis Kaspars Zlidnis.
„Šāds modelis bija mans sens sapnis, jo tieši tāds ir arī manam tētim. Tagad nevaru sagaidīt, kad mēs abi varēsim kopā izbraukt. Man tas liekas tik forši,” atklāj aktieris. Aizraušanās ar motocikliem Ārim esot kopš 12 gadu vecuma, kad tētis viņam sastellējis pirmo mopēdu un ierādījis, kas skrūvējams un kā darāms. Savulaik kopā ar tēti viņš aizrāvies un piedalījies pat sacensībās ar mazajiem un smieklīgajiem „pocket bike” mocīšiem, uz kuriem jābrauc, gandrīz vai esot lotosa pozā. „Mani interesē gan māksla, gan tehniskās lietas. Un nav nekas pretī pēc teātra ieeļļot ķēdes, paskrūvēt un sasmērēties,” nosmaida Āris. Viņam šis nav vienīgais motocikls, jo garāžā gaida arī enduro tipa spēkrats, ar ko izbraukt pa mežiem un laukiem.

foto: Juris Rozenbergs
Āris Matesovičs ierodas atvadīties no Kaspara lomas seriālā „UgunsGrēks”.