foto: Mārtiņš Ziders
Labdarības vārdā hokejisti un Latvijas mūziķi krusto hokejnūjas
Kas to būtu domājis, ka labdarības vārdā hokeja laukumā var dabūt arī Aiju Andrejevu? Bet viņa bija un centās ne pa jokam.
Slavenības
2017. gada 22. maijs, 12:56

Labdarības vārdā hokejisti un Latvijas mūziķi krusto hokejnūjas

Kasjauns.lv

21. maijā Mārupes ledus hallē notika labdarības hokeja spēle, kurā spēkiem mērojās Latvijā populāri mūziķi, radio personības, hokeja zvaigznes un sabiedrībā zināmi ļaudis. Savāktie līdzekļi tiks novirzīti hokeja inventāra bērniem iegādei.

Latvijas hokeja izlases dalībnieku un mūzikas zvaigžņu labdarības hokeja spēle

2017. gada 21. maijā Mārupes ledus hallē notika Latvijas hokeja izlases dalībnieku un mūzikas zvaigžņu labdarības hokeja spēle.

gallery icon

Aigars Grāvers, Aija Andrejeva, Jenny May, Normunds Pauniņš, Jānis Sprukts, Jēkabs un Krišjānis Rēdlihi, Normunds Sējējs, Edgars Lūsiņš, Armands Simsons, Kristīne Komarovska – tie ir tikai daži no ļaudīm, kuri spēkojās hokeja mākslā sadalīti divās komandās.

Sportiskais rezultāts šajā mačā, protams, nebija galvenais, vairāk izklaide un vēlme palīdzēt bērniem, kuriem patīk hokejs, bet nav iespēju nodarboties ar savu iemīļoto sporta veidu. Uz maču ieradās vairāk nekā simts interesentu, kuri sekoja līdzi kaislībām ledus hallē. Mačs noslēdzās neizšķirti. Pēcāk skatītāji tika iepriecināti arī ar hokeja saldēdienu – „bullīšiem”.