foto: Jenkins/Sirc/Splash News/ Vida Press
Nedēļas kāzas pasaulē! Midltonu ģimenes īpašumā jau visi gatavi dzīrēm
Midltonu ģimenes īpašumā uzcelta grandioza stiklota nojume, kurā pulcēsies vairāk nekā 350 Pipas Midltones un Džeimsa Metjūsa kāzu viesu.
Slavenības
2017. gada 17. maijs, 14:53

Nedēļas kāzas pasaulē! Midltonu ģimenes īpašumā jau visi gatavi dzīrēm

Kasjauns.lv

Sagatavošanās darbi rit pilnā sparā. Jau pēc dažām dienām – 20. maijā – gaidāmas hercogienes Ketrīnas māsas Pipas Midltones kāzas ar baņķieri Džeimsu Metjūsu. Midltonu ģimenes īpašums pamazām pārtop greznā kāzu norises vietā.

Midltonu ģimenes īpašumā norit gatavošanās darbi Pipas Midltones kāzām

Midltonu ģimenes īpašumā uzcelta grandioza stiklota nojume, kurā pulcēsies vairāk nekā 350 Pipas Midltones un Džeimsa Metjūsa kāzu viesu.

gallery icon
16

Kembridžas hercogienes Ketrīnas mazā māsa Pipa Midltone (33) jāvārdu savam izredzētajam teiks jau šo sestdien. Pēc kāzu ceremonijas Svētā Marka baznīcā Berkšīras grāfistē baznīcā jaunais pāris un viesi dosies uz Pipas vecāku mājām Baklberijā, Anglijā, kur dārzā turpināsies grandiozas svinības.

Ziņu aģentūru rīcībā nonākušas jaunākās no putna lidojuma uzņemtās fotogrāfijas, kurās redzams, kā norit gatavošanās darbi. Midltonu ģimenes īpašumā jau uzslieta milzīga stiklota nojume, kurā līdz ar jauno pāri kāzas svinēs vairāk nekā 350 lūgto viesu. Tehniskie darbinieki stiklotajā pilī uzstādījuši apgaismojumu, kā arī uzslējuši vēl pāris papildus teltis, kas savienotas ar galveno.

foto: CAMERA PRESS/James Veysey / Vida Press
Pipa Midltone un Džeimss Metjūss kāzas svinēs jau šo sestdien.

Interneta portāla „ET Online” veidotāji jau agrāk informēja, ka prinča Harija draudzene aktrise Megana Mārkla paņēmusi darbā nedēļu garu atvaļinājumu un no Kanādas, kur norisinās seriāla „Suits” filmēšana, dosies uz jaunā pāra kāzām.

Svētā Marka baznīca, kur notiks Pipas Midltones kāzas

Svētā Marka baznīca, kur notiks Pipas Midltones un Džeimsa Metjūsa kāzas.

gallery icon
15

Pipas Midltones un Džeimsa Metjūsa kāzās nozīmīga loma iedalīta arī hercogienes Ketrīnas un prinča Viljama abiem bērniem. Trīsarpus gadus vecais Princis Džordžs būs viens no pāžiem, bet divgadīgā princese Šarlote viena no puķu meitenēm.

Eksperti lēš, ka Kembridžas hercogienes Ketrīnas mazās māsas Pipas Midltones kāzu svinības izmaksāšot 250 000 sterliņu mārciņu jeb aptuveni 295 000 eiro.

Pipa Midltone ar līgavaini Džeimsu Metjūsu

2016. gada jūlijā Pipa Mildtone un Džeimss Metjūss paziņoja par saderināšanos. Abi tiekas nedaudz mazāk par gadu.

gallery icon
12

Princis Harijs un Megana Mārkla apmeklē draugu kāzas Jamaikā

Princis Harijs un Megana Mārkla pirmo reizi kā pāris apmeklējuši Harija labākā drauga kāzas Jamaikā. Mācītājs, kurš laulājis jauno pāri, ...

gallery icon
33