foto: CAMERA PRESS/Mark Stewart/PL / Vida Press
Draugi skaidro, kāpēc hercogienei Ketrīnai un princim Viljamam nebūs trešā bērna
„Es būtu ļoti pārsteigta, ja viņiem būtu trešais bērns,” izdevumam „Daily Express” izteikusies kāda karaliskajai ģimenei pietuvināta persona.
Slavenības
2017. gada 16. maijs, 07:35

Draugi skaidro, kāpēc hercogienei Ketrīnai un princim Viljamam nebūs trešā bērna

Kasjauns.lv

Baumas par to, ka Kembridžas hercogiene Ketrīna, iespējams, ir trešā bērna gaidībās klīst jau kopš brīža, kad viņa pasaulē laida otro atvasi – princesi Šarloti. Karaliskajai ģimenei tuvu stāvošas personas apgalvo, ka hercogiene ne tikai nav gaidībās, bet ar vīru princi Viljamu trešo bērnu pat neplāno!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Hercogiene Ketrīna un viņas bērni

gallery icon
45

Princim Viljamam un viņa sievai Kembridžas hercogienei Ketrīnai ir divi burvīgi bērni – princis Džordžs (3,5) un princese Šarlote, kurai pavisam nesen nosvinēta otrā dzimšanas diena.

Lielbritānijas karalienes Elizabetes II dzīvesbiedrs Edinburgas hercogs Filips, kuram jūnijā apritēs 96 gadi, no augusta vairs aktīvi nepiedalīsies publiskos pasākumos. Tas nozīmē, ka divu bērnu māmiņai hercogienei Ketrīnai būs jāuzņemas vairāk karaļnama sabiedrisko pienākumu, norāda paziņas.

Mīlošais tētis princis Viljams

gallery icon
35

Pieaugošais darbu apjoms nozīmēšot vien to, ka tuvākajā laikā Kembridžu pārim trešā bērna nebūs. „Es būtu ļoti pārsteigta, ja viņiem būtu trešais bērns,” izdevumam „Daily Express” izteikusies kāda karaliskajai ģimenei pietuvināta persona. „Viņiem ir zēns un meitene – pārņem tāda sajūta, ka ģimene ir nokomplektēta un viņi var atvērt savas dzīves nākamo lappusi.”

Princi Viljamu un hercogieni Ketrīnu sagaida darbu pilns turpmākais gads. Līdzās oficiālajiem papildus pienākumiem, ģimene no Norfolkas plāno pārcelties atpakaļ uz Londonu, kur princis Džordžs uzsāks gaitas sākumskolā.

Princesei Šarlotei gada jubileja

Atzīmējot prinča Viljama un hercogienes Ketrīnas meitas princeses Šarlotes pirmo dzimšanas dienu, Kensingtonas pils publiskojusi četras jaunas fotogrāfijas, ko uzņēmusi ...

gallery icon
4

Prinča Viljama ģimenes pirmās brīvdienas kalnos

2016. gada martā princis Viljams ar sievu hercogieni Ketrīnu un abiem bērniem devies pirmajās ģimenes brīvdienās uz kalniem Francijas Alpos. ...

gallery icon
7

Princeses Šarlotes un viņas brāļa prinča Džordža pirmais kopējais foto

Kensingtonas pils pārstāvji izplatījuši pirmās fotogrāfijas, kurās britu princese Šarlote iemūžināta kopā ar princi Džordžu.

gallery icon
7

Britu princeses Šarlotes kristības

Svētdien, 5. jūlijā, Lielbritānijā bija lieli svētki - notika britu princeses Šarlotes kristības.

gallery icon
58

Karalisko bērnu pirmie oficiālie foto

gallery icon
5

Keitas un Viljama meitas pirmā fotosesija

Jau dažas stundas pēc piedzimšanas 2015. gada 2. maijā publiskoti Lielbritānijas prinča Viljama un viņa sievas Keitas meitas pirmie fotoattēli.

gallery icon
34