foto: Mārtiņš Ziders
Neticami! Pat TV seja Ēriks Palkavnieks pretendē uz šovu “X Faktors”
TV3 žurnālists Ēriks Palkavnieks cer startēt talantu šovā "X Faktors".
Slavenības
2017. gada 16. maijs, 05:40

Neticami! Pat TV seja Ēriks Palkavnieks pretendē uz šovu “X Faktors”

Kasjauns.lv

Nedēļas nogalē Spīķeru koncertzālē notika pasaulē populārā šova “X Faktors” Latvijas versijas Rīgas atlase, kurā starp simtiem pretendentu veiksmi izmēģināja arī TV3 žurnālists un Karaliskā improvizācijas teātra aktieris Ēriks Palkavnieks.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

TV3 žurnālists Ēriks Palkavnieks šova “X Faktors” atlasē

2017. gada 12. maijā Spīķeru koncertzālē notika pasaulē populārā šova “X Faktors” Latvijas versijas Rīgas atlase, kurā starp simtiem pretendentu ...

gallery icon
9

Uz jautājumu, kādu mērķu vadīts TV žurnālists vēlas piedalīties šajā TV šovā, Ēriks atbildēja: „Ilgi domāju, vai man pieteikties vai nepieteikties šajā šovā, bet tad es uzdevu sev jautājumu: “Kāpēc gan ne?” Atbildes nebija. Atnācu uz atlasi, lai pēc tam nenožēlotu, ka neizmantoju iespēju. Galvenokārt piedalījos, jo vēlējos uzzināt, cik labi es protu dziedāt, un, kas zina, varbūt manī atklāsies jauns talants un būšu dziedātājs.”

foto: Mārtiņš Ziders
TV3 žurnālists Ēriks Palkavnieks savu dziedātprasmi prezentēja ar dziesmu “Hit the Road Jack”, tomēr žūrijas loceklis un topošā šova “X Faktors” vadītājs Markus Riva viņam palūdza nodziedāt arī kaut ko latviski.


Ēriks bija patiesi pārsteigts, ka uz TV šova atlasi pagalmā pulcējas vairāki simti konkursa pretendentu: „Latvieši ir dziedātāju tauta, un tas ir acīmredzams!” Ērika Palkavnieka talantu dziedātprasmē novērtēja X Faktoru vadītājs un atlases žūrija loceklis, mūziķis Markus Riva. TV žurnālists Markum nodungoja pāris dziesmiņas.

 

Valmierā dziedāšanas šova „X Faktors” atlasē uzklausa talantus no Vidzemes

Valmierā dziedāšanas šova „X Faktors” atlasē uzklausa talantus no Vidzemes.

gallery icon
52

„X Faktora” atlase Jelgavā 2017. gada 10. maijā

„X Faktora” atlase Jelgavā 2017. gada 10. maijā.

gallery icon
56