foto: CAMERA PRESS/James Veysey / Vida Press
Hercogienes māsas Pipas Midltones kāzu izmaksas sasniegšot 250 000 sterliņu mārciņu
Kembridžas hercogienes Ketrīnas māsas Pipas Midltones un viņas līgavaiņa Džeimsa Metjūsa kāzas solās būt vērienīgākās visā valstī.
Slavenības
2017. gada 15. maijs, 05:10

Hercogienes māsas Pipas Midltones kāzu izmaksas sasniegšot 250 000 sterliņu mārciņu

Kasjauns.lv

Ja uz kāzām gaidāmi karaliskās ģimenes pārstāvji, realitātes šovu zvaigznes un sabiedrībā labi zināmas personības, skaidrs, ka svinības solās būt grandiozas, un tāpat arī izmaksas.

Eksperti lēš, ka Kembridžas hercogienes Ketrīnas mazās māsas Pipas Midltones kāzu svinības izmaksāšot 250 000 sterliņu mārciņu jeb aptuveni 295 000 eiro.

Britu eksperti veikuši pētījumu un aprēķinājuši, ka Lielbritānijā jaunais pāris vidēji par kāzām gatavs tērēt 16 842 sterliņu mārciņas (19 866 eiro), savukārt Pipas Midltones un Džeimsa Metjūsa svinības abām ģimenēm izmaksāšot par 15 reizēm vairāk, sasniedzot 246 949 sterliņu mārciņu atzīmi (291 286 eiro).

Pētījumu veikuši portāla bridebook.co.uk darbinieki, un šajā tāmē ierēķinājuši visu no provizoriskām ziedu izmaksām līdz summai par līgavas tērpu.

Lai gan 20. maijā Lielbritānijā kāzas svinēšot vēl 4 333 citi pāri, Pipas un Džeimsa svinības būs tās par kurām sabiedrība runās visvairāk. „Bridebook” dibinātājs Hemišs Šepards ir pārliecināts, ka hercogienes māsas kāzas ieies vēsturē kā pašas dārgākās.

„Pēdējo gadu laikā kāzu svinības kļuvušas daudz greznākas. Galvenokārt tāpēc, ka pāri precas esot daudz nobriedušākā vecumā, un attiecīgi var atļauties svinībām tērēt vairāk. Savu ietekmi atstājuši arī sociālie portāli, ievērojami paceļot latiņu, kādām jāizskatās kāzām,” secina Hemišs.

„Tradicionāli kāzu izdevumus būtu jāsedz līgavas vecākiem. Mūsdienās to ievēro vairs 23 procentu pāru. Tagad pārsvarā kāzu izmaksas uzņemas pāris pats, kā arī iesaistās līgavaiņa vecāki. Kerola un Maikls Midltoni var brīvi uzelpot.”

 

Nākamā lapa: Norises vieta/ nojume: £ 65 000