"UgunsGrēka" fani lai neraud - tā vietā TV3 jau gatavo kaut ko citu
Pašmāju grāvējā "UgunsGrēks" tieši Ģirts Ķesteris filmējies visvairāk. Seriāla pēdējo sēriju redzēsim nākamnedēļ.
Slavenības
2017. gada 9. maijs, 19:56

"UgunsGrēka" fani lai neraud - tā vietā TV3 jau gatavo kaut ko citu

LETA

Nākamnedēļ, 19.maijā, kanālā TV3 ar dubultsēriju tiks noslēgta seriāla "UgunsGrēks" veidošana, informēja "MTG TV Latvia" pārstāve Agnese Orole.

Pirms seriāla noslēguma sērijas kanālā TV3 plkst.20.20 paredzēta tiešraide no kinoteātra "Splendid Palace", kurā notiks "UgunsGrēka" filmēšanas noslēguma pasākums. Tajā piedalīsies visi aktieri, kuri 17 sezonu laikā ir filmējušies seriālā. Tiešraidi no pasākuma vadīs "TV3 Ziņu" vadītājs, žurnālists Arnis Krauze.

Savukārt pēc tiešraides plkst.21 tiks pārraidīta seriāla "UgunsGrēks" noslēdzošā dubultsērija.

"UgunsGrēks" kanālā TV3 pārraidīts kopš 2009.gada 15.marta. Seriāla 17 sezonu laikā uzņemtas 1207 sērijas un filmējušies teju 200 aktieri, tostarp visvairāk epizodēs ir piedalījies aktieris Ģirts Ķesteris.

Tādi bijuši seriāla “UgunsGrēks” varoņi

19. maijā beigsies TV3 seriāls “UgunsGrēks”, kura varoņa gaitām varam sekot līdzi jau 11 gadu. Lai atcerētos, kā viss sākās ...

gallery icon

Pie seriāla tapšanas aizkadrā strādā 45 cilvēku komanda, tostarp seriāla režisore ir Inta Gorodecka, producente ir Baiba Saleniece, bet scenārija autori ir Gunta Kalniņa un Vilnis Bīriņš.

Kasjauns.lv jau vēstīja, ka gada sākumā SIA "MTG TV Latvia" paziņoja, ka tā nolēmusi pārtraukt veidot seriālu "UgunsGrēks".

Seriāla noslēdzošo 17.sezonu kanālā TV3 varēja vērot no šā gada 30.janvāra.

"MTG TV Latvia" vadītāja Baiba Zūzena norādīja, ka kompānija turpina investēt jaunā programmu saturā un drīzumā ir gaidāms jauns Latvijā veidots seriāls, kura aktieru sastāvs un sižetiskā līnija pagaidām vēl tiek netiek atklāts.