foto: Publicitātes foto
Kā ziņu vīrs Arnis Krauze seriālā "UgunsGrēks" filmējās
Aptuveni minūti garu seriāla "UgunsGrēks" epizodi ar Arņa Krauzes dalību filmējuši aptuveni stundu.
Slavenības
2017. gada 10. maijs, 09:00

Kā ziņu vīrs Arnis Krauze seriālā "UgunsGrēks" filmējās

Kasjauns.lv

Visu laiku ilgākais latviešu seriāls "UgunsGrēks" tūlīt, tūlīt beigsies un jau nākamā nedēļa seriālam būs pēdējā. Nākamajā nedēļā kādā epizodē būs redzams arī TV3 ziņu moderators Arnis Krauze.

Kā Arnis Krauze seriālā "UgunsGrēks" filmējās

Kā Arnis Krauze seriālā "UgunsGrēks" filmējās.

gallery icon

Krauze iejutoties aktiera ādā, atveidos žurnālistu jeb pats sevi, kurš iegriezies Gunāra kafejnīcā un radījis tur diezgan pamatīgu satraukumu. "Doma par filmēšanos seriālā sākumā bija vien sociālajos tīklos pateikts joks. Taču viss kļuva pavisam nopietni, kad saņēmu lomas tekstu un aicinājumu no "UgunsGrēka" producentes ierasties uz filmēšanu. Mana debija aktiermākslā gan nebija tik raita kā cerēju. Minūtes garu epizodi filmējām gandrīz stundu, jo es ikreiz nevietā apēdu kūku, kura man bija jānotiesā vien epizodes pašā noslēgumā," Arnis Krauze filmēšanos atceras kā lielisku piedzīvojumu.

“UgunsGrēks, gluži kā ikvakara ziņas, kļuvis par daudzu skatītāju dienas rituālu. Man seriāla lielākā vērtība ir aktieri – pateicoties UgunsGrēkam, skatītājiem bija iespēja redzēt dažādu paaudžu talantīgus mūsu skatuves māksliniekus. Un īpaši novērtēju, ka režisore Inta Gorodecka seriāla varoņus izvēlējās arī no Liepājas, Valmieras un Daugavpils teātriem,” atzīst Krauze.

Tā aizrit pēdējie seriāla „UgunsGrēks” filmēšanas brīži 2016. gadā

gallery icon