foto: Alejandra Manríquez Pérez / me/WENN/Vida Press
Slavenību pilote ir jauna un izskatīga meitene
Daiļās pilotes Alehandras klientu skaitā ir arī slavenais portugāļu futbolists Krištianu Ronaldu.
Slavenības
2017. gada 5. maijs, 15:45

Slavenību pilote ir jauna un izskatīga meitene

Kasjauns.lv

Viņai savu dzīvību uzticējušas tādas slavenības kā futbolists Krištianu Ronaldu, grupa „Maroon 5” un F1 braucējs Serhio Peress. Šī simpātiskā un pēc skata trauslā meitene ir pilote. Meksikānietes Alehandras Manrikesas Peresas ikdiena paiet vadot privātās lidmašīnas un pārvadājot slavenības un politiķus.

Slavenību pilote Alehandra

Meksikāniete Alehandra Manrikesa Peresa ir privāto lidmašīnu reisu pilote. Viņas klientu skaitā ir futbolists Krištianu Ronaldu, grupa „Maroon 5”, F1 ...

gallery icon

Meksikānietei Alehandrai Manrikesai Peresai ir 30 gadu un viņa ir otrā pilote privātos avio reisos, ko izvēlas slavenie ļaudis.

„Kad biju maza, es jau zināju, ka vēlos darīt kaut ko atšķirīgu. Bērnībā man nebija iespējas ceļot, jo maniem vecākiem bija naudas grūtības,” norāda Alehandra. „Kad man bija 18 gadu, es sāku strādāt privāto reisu klientu apkalpošanas servisā lidostā. Es ļoti iemīlēju lidmašīnas un fascinējošo aviācijas pasauli.”

„Man bija 21 gads, kad es pirmo reizi devos ārpus Meksikas, lai studētu lidotāju skolā Kalifornijā,” stāsta Peresa. „Es gribēju redzēt pasauli, bet man arī patika tas adrenalīns, ko sniedz apbrīnojamā, skaistā lidaparāta vadīšana debesīs, kas aizved tevi uz jaunām vietām.”

Pateicoties pilotes darbam, Alehandra jau apmeklējusi 39 pasaules valstis un cer redzēt aizvien jaunas zemes. Alehandra uzsver, ka viņai drošība vienmēr ir pirmajā vietā, tikai pēc tam seko fotogrāfijas, kas uzņemtas pilota kabīnē un kopā ar slavenajiem klientiem.

„Vairumā fotogrāfiju var redzēt izcilas vietas, kurās man gadījies pabūt un elpu aizraujošus skatus no pilota kabīnes,” precizē pilote.

„Tā kā daļa mana darba ir privātie reisi, parasti mani pasažieri ir slavenības, uzņēmēji, sportisti un politiķi.”

„Man jau ir dažas mīļākās vietas pasaulē, bet, ja godīgi – vislabākā ir nākamā pilsēta vai valsts, kur gatavojos doties pašu pirmo reizi.”

„Nav sajūtas, ar ko salīdzināt, ja esi nonācis kādā pasaules vietā pirmo reizi. Tu izjūti šo vietu, izgaršo šīs zemes ēdienu, izbaudi vēstures un kultūras bagātību ļoti īpašā veidā.”

Alehanda Manrikesa Peresa cer, ka viņas piemērs iedvesmos arī citus cilvēkus allaž sekot savam sapnim. „Es vēlētos iedvesmot jauno paaudzi sekot sapnim un dzīvot, darot to, kas viņiem patiešām patīk. Sajūtot entuziasmu, lai kāda joma tā būtu. Dzīve ir tikai viena, tāpēc jāizvēlas to labāko.”