foto: Tony/X17online.com/All Over Pres/ Vida Press
Holivudas zvaigzne Vels Kilmers atzīstas, ka ir smagi slims
2017. gada sākumā Holivudas aktieris Vels Kilmers nevēlējās atklāt, ka cīnās ar kakla vēzi, tāpēc bija apsējis lakatiņu ap kaklu un izvairījās no fotogrāfiem.
Slavenības
2017. gada 3. maijs, 07:52

Holivudas zvaigzne Vels Kilmers atzīstas, ka ir smagi slims

Kasjauns.lv

Par 57 gadus vecā aktiera Vela Kilmera slimību baumoja jau pirms diviem gadiem, taču tagad Holivudas zvaigzne, kura kontā ir arī Betmena loma, spējis publiski atklāt, ka slimojis ar kakla vēzi.

Vels Kilmers izvairās no fotogrāfiem

2017. gada sākumā Holivudas aktieris nevēlējās atklāt, ka cīnās ar kakla vēzi, tāpēc bija apsējis lakatiņu ap kaklu un izvairījās ...

gallery icon

Kilmers jau divus gadus sabiedrībā parādās ar apsietu lakatiņu ap kaklu, izraisot aizdomas, ka viņam ir problēmas ar veselību. To gan aktieris sparīgi noliedza, un pirms diviem gadiem, kad pabija slimnīcā, viņš paziņoja: “Baumas, ka esmu slims, pilnībā neatbilst patiesībai. Es biju slimnīcā, lai pārliecinātos, ka man nav nekādu infekciju vai audzēju.” Savukārt pērnā gada nogalē aktieris Maikls Duglas, kuram pašam bija rīkles vēzis ceturtajā stadijā, paziņoja, ka viņa kolēģis Vels sirgstot ar to pašu kaiti, un viņa stāvoklis nav tik spožs.

foto: insight media/ Vida Press
Vels Kilmers filmējies vairāk nekā 80 filmās.

“Acīmredzot toreiz Maikls gribēja man palīdzēt, jo prese interesējās, kur esmu pazudis. Es cīnījos ar vēzi. Man bija grūti runāt ar žurnālistiem, mēle bija pietūkusi,” nupat portālam “Reddit” atzinās Vels Kilmers, piebilstot, ka esot vēzi uzveicis.

Vels Kilmers kino debitēja ar 80. gadu grāvēju – komēdiju “Top Secret!”

Vels Kilmers filmējies vairāk nekā 80 filmās. Savu spožo karjeru viņš sāka 1984. gadā ar galveno lomu parodiju komēdijā “Top Secret!”, slavens ar Džima Morisona lomu “The Doors”,  ar Elvisa Preslija lomu, ar Betmena lomu  filmā “Betmens uz mūžu”, Marka Tvena lomu filmā “Toms Soijers un Hakelberijs Fins” un daudzās, daudzās citās.