foto: LETA
Intars Rešetins atklāj, kāpēc viņš aicina gāzt Ušakovu
Dailes teātra režisors un aktieris Intars Rešetins aicina nepalikt vienaldzīgiem un doties uz pašvaldību vēlēšanām.
Slavenības
2017. gada 21. aprīlis, 14:59

Intars Rešetins atklāj, kāpēc viņš aicina gāzt Ušakovu

Kasjauns.lv

Pēc ieraksta sociālajā tīklā “Facebook.com”, kur Intars Rešetins aicināja pašvaldības vēlēšanās balsot pret Maskavas ielikteņiem Rīgas domē, un, kas izsauca pretrunīgu reakciju, aktieris paskaidrojis, kāpēc viņš tā darīja.

Intars Rešetins facebook.com visai plaši izteicis savas domas par situāciju Rīgā, un, kāpēc viņš ir tik neapmierināts ar Latvijas galvaspilsētas pašreizējo vadību. Lūk, Intara Rešetina ieraksts!

“Laikam kaut kas jāuzraksta kontekstā ar manu 10.04. izdarīto ierakstu par aicinājumu neatbalstīt vēlēšanās pašreizējo Rīgas mēru un viņam pietuvināto komandu. Uzreiz vēlos piebilst, ka neesmu nevienas politiskās partijas biedrs, šeit paužu personisko viedokli.

Prieks par dzirdīgajām ausīm, par līdzīga viedokļa un attieksmes paušanu vēlēšanu sakarā. Paldies!

Esmu saņēmis neskaitāmas vēstules, zvanus no draugiem un paziņām, arī nepazīstamiem cilvēkiem - ar piemēriem, faktiem par Rīgas Domes saimniekošanas stilu un metodēm. Tā ir rūpīgi izveidota barotava-shēma, kā zirnekļa tīkls, kur katrs pavediens aizved uz centru. Visas "otkatu" shēmas, visi veidi kā gūt sev labumu. Iedziļinoties un saprotot (jeb droši vien tikai nojaušot) kā darbojas šie vīri un sievas, kļūst slikti.

Padomājiet paši, kurš labprātīgi uzņemtos šo darbu, pārvaldīt pilsētu, tajā esošās organizācijas, turklāt esot uzmanības centrā, kur par katru kļūdu tevi lamā un gāna, nemaz nerunājot par atbildību, kuru uzņemies, arī juridisko, ja vien negūsti no tā labumu.

Ir pienācis laiks rīkoties, IR jādodas vēlēt, jo vēlāk varbūt jau būs par vēlu, lai ko varētu mainīt.

Rīga ir Latvijas galvaspilsēta un, kā zināms, zivs pūst no galvas.

Un nevajag šo jautājumu uztvert tikai kā bailes no Ukrainas likteņa. Šis nav etniskais jautājums. Daudzi krievu tautības pārstāvji, kas dzīvo Latvijā, iespējams, pat ir lojālāki šai valstij kā viens otrs pašmāju bāleliņš, man ir pietiekami plašs paziņu loks arī starp krievvalodīgajiem, zinu, ko runāju. Turklāt RD shēmās ir arī latviešu uzvārdi. (Bez šaubām - shēmas pastāv arī Saeimas gaiteņos mītošajiem, bet par tām runāsim citreiz)

SVARĪGI ir apturēt milzīgo izsaimniekošanu, korumpētību plašajos Rīgas Domes gaiteņos un siltajās pašvaldību vietiņās.

Zog visi, gan pirms N.U., gan droši vien zags arī pēcteči, tik jautājums ir, kādos apmēros tas notiek.

Un piemēru taču netrūkst, piekritīsiet!?! ( Dienvidu tilts, Barona iela, Rīgas satiksme, Rīgas ūdens, Brīvosta, Kapsētu pārvalde, utt.,utjp.)

Šeit varētu vēl gari un plaši rakstīt..

Šausmīgi bēdīgi!

Ko es ar šo visu vēlējos pateikt?! Es neaicinu uz revolūciju, nemieriem, nevēlos sanaidot latviešus ar krieviem un otrādi, es tikai aicinu doties uz vēlēšanām!

Runājiet savā starpā! Gan mājās, gan darbā, gan soc.tīklos, runājiet!

Nedrīkstam atļauties vairs klusēt!”