foto: Juris Vaidakovs
Kaspars Roga tagad saimnieko savā krogā
Kamēr citi Lieldienās devās izbraucienos pa dzimto zemi Latviju vai arī šeptējās lauku saimniecībās, mūziķis Kaspars Roga (pa labi) kopā ar līdzīpašnieku Ģirtu Upīti rosījās savā restorānā “Engure Cafe”.
Slavenības
2017. gada 23. aprīlis, 09:45

Kaspars Roga tagad saimnieko savā krogā

Kasjauns.lv

Vēsturiski blakus baznīcām atradušies krogi. Tā ir arī Engurē, un par to parūpējies grupas “Prāta vētra” mūziķis Kaspars Roga. Viņš kopā ar kolēģi Donu jeb Artūru Šingireju un restorāna “Piens” līdzīpašnieku Ģirtu Upīti izveidojuši omulīgu restorānu “Engure Cafe”.

Kaspara Rogas restorāns “Engure Cafe”

“Prāta vētra” mūziķis Kaspars Roga, kopā ar kolēģi Donu jeb Artūru Šingireju un restorāna “Piens” līdzīpašnieku Ģirtu Upīti izveidojuši omulīgu ...

gallery icon
10

Tas atrodas Engures centrā, blakus autoceļam Ķesterciems-Kolka, netālu no Engures baznīcas un jūras krasta un darbojas jau kopš pērnā pavasara. Šogad “Engure Cafe” durvis vēra saulainajā Lielajā Piektdienā Lieldienās, un iestādījums, kurā ir divas ēkas – restorāns ar plašu terasi un kafejnīca ar, šķiet, visgardākajām kūkām šaipus Daugavas – bija ļaužu pilns.

Todien savā krogā rosījās arī pats Kaspars Roga. Kāpēc viņš izvēlējās restorānu atvērt tieši Engurē? Tāpēc, ka mūziķis jau vairākus gadus dzīvo Engurē, ar šo piejūras miestu sevi saista arī Dons. Starp citu, kādā Engures veikalā, vaicājot, kur tad īsti atrodas tas Rogas krogs, pārdevēja atbildēja: “Jūs par to Dona krogu? Tepat, pie baznīcas!” Bet, kāpēc viņa “Engure Cafe” nosauca tieši par Dona krogu? “Tāpēc, ka Dons man patīk labāk,” meitene atsmaidīja.