Kā pasakā! Šādā villā atvaļinājumu pavada Dženifera Lopesa
Slavenības

Kā pasakā! Šādā villā atvaļinājumu pavada Dženifera Lopesa

Jauns.lv

Aplūkojiet šo brīnišķīgo sešu guļamistabu villu okeāna krastā Dominikānas Republikā. Tajā savu romantisko atvaļinājumu pavada popzvaigzne Dženifera Lopesa (47) ar savu sirdsāķīti, bijušo beisbola spēlētāju Aleksu Rodrigesu (41). Nakts Kasa de Kampo kūrortā esošajā villā izmaksā nieka 10 000 dolāru.

Kā pasakā! Šādā villā atvaļinājumu pavada Dženifer...

Šādā villā atvaļinājumu pavada Dženifera Lopesa

Aplūkojiet šo brīnišķīgo sešu guļamistabu villu okeāna krastā Dominikānas Republikā. Tajā atvaļinājumu pavada popzvaigzne Dženifera Lopesa (47) ar savu sirdsāķīti, ...

Pirms dažiem gadiem latino dīva Dženifera Lopesa intervijā atzinusi, ka ir „atkarīga no mīlestības” un viņai „bail” būt vienai. Dziedātāja un aktrise pastāstījusi, ka bijuši nepieciešami „gadi”, lai iemācītos mīlēt sevi pašu, jo, ikreiz pārtraucot attiecības, viņa nekavējoties meklējusi jaunu partneri, neļaujot sev izdzīvot šķiršanās sāpes.

foto: VEM/MiamiPIXX/FAMEFLYNET PICTURE/ Vida Press
Dženifera Lopesa ar mīļoto vīrieti Aleksu Rodrigesu.
Dženifera Lopesa ar mīļoto vīrieti Aleksu Rodrigesu.

Lopesas mīļoto vīriešu skaitā bijuši arī vairāki sabiedrībā pazīstami cilvēki, viņu vidū aktieris Bens Afleks un reperis Diddy. Dženiferas pagātnē ir trīs šķirtas laulības – ar dejotāju Krisu Džadu, oficiantu Odžani Noa un dziedātāju Marku Antoniju.