foto: Ekrānuzņēmums
„Patiesības spoguļa” pēdējā sērijā vīrietis cīnās ar lieko svaru un atkarību no telefona
Šova dalībnieci Evitu apbēdināja, ka mīļotais nepārtraukti skatās telefonā – lasa ziņas un spēlē spēlītes. Raidījuma noslēgumā šī problēma atrisinājās.
Slavenības
2017. gada 10. aprīlis, 22:35

„Patiesības spoguļa” pēdējā sērijā vīrietis cīnās ar lieko svaru un atkarību no telefona

Kasjauns.lv

Pēdējā TV3 raidījuma „Patiesības spogulis” varoni piemeklējusi 21. gadsimta slimība – atkarība no telefona. Raidījuma dalībnieks Aivars teju katru brīvu brīdi telefonā spēlē spēlītes, kamēr pārējos darbus mājās un trīs gadus vecās meitas pieskatīšanu veic viņa dzīvesbiedre Evita.

Asaras un cīņa ar atkarībām "Patiesības spoguļa" sezonas pēdējā sērijā

TV3 raidījumā „Patiesības spogulis” piedalījās pāris, kurš atbrīvojās gan no liekiem kilogramiem, gan atkarības no telefona.

gallery icon

Biroja administratore Evita šovā apraudājās, kad stāstīja par mīļota vīrieša Aivara nelāgo paradumu – katru mīļu brīdi spēlēt spēlītes telefonā. To dzīvesbiedrs pat dara laikā, kad ciemos ieradušies draugi, lai kopā paspēlētu galda spēles. Tomēr Evitas un Aivara mīlestība arī pēc sešu gadu kopdzīves ir pietiekami liela, lai cīnītos gan ar atkarībām, gan lieko svaru. Kā izrādās, kad abi iepazinās, miesās apaļāka bija sieviete, bet tagad ir otrādi – tievēšana nepieciešama Aivaram.
Pateicoties šova laikā apgūtajām veselīga uztura prasmēm un sportošanai, viņam izdevās atbrīvoties no 19 liekajiem kilogramiem. Savukārt šova padomnieces – parapsiholoģe Ragaciema Agnese un psihoterapeite Aina Poiša pārim deva padomus, kā veidot mīļas un sirsnīgas attiecības, un galu galā darīt vienam otru laimīgus. Sniegtie padomi viņiem noderēja, un šova noslēgumā tapa zināms, ka Evita un Aivars augustā grasās salaulāties.