foto: Mārtiņš Ziders
Pašmāju zvaigznes piedalās jaunā ceļojumu raidījumā. FOTO
Raidījuma veidotāji Ingrīda Bondare un Igors Linga, kā arī 2013. gada sezonas varonis Elmārs Tannis spriež, kur vēl kādu zvaigzni “aizsūtīt”.
Slavenības
2017. gada 6. aprīlis, 11:36

Pašmāju zvaigznes piedalās jaunā ceļojumu raidījumā. FOTO

Kasjauns.lv

5. aprīļa vakarā notika TV3 raidījuma „Zvaigznes ceļo” prezentācijas pasākums, kuru apmeklēja gan tā veidotāji, gan dalībnieki. Sešus piektdienu vakarus varēsim sekot. kā pašmāju zvaigznēm klājās Apvienoto Arābu Emirātos, Turcijā, Ēģiptē, Seišelu salās, Holandē un Baltkrievijā.

Piedzīvojumu meklētāji satiekas TV3 raidījuma „Zvaigznes ceļo” prezentācijā

2017. gada 5. aprīlī notika ceļojumu raidījuma „Zvaigznes ceļo” prezentācijas pasākums, ko apmeklēja gan projekta veidotāji, gan tā dalībnieki – ...

gallery icon

Jau no 14. aprīļa piektdienu vakaros kanālā TV3 varēsim sekot līdzi Latvijā zināmu personību ceļojumiem. Pirmajā raidījumā „Playground” festivāla organizatore Sibilla Šlēgelmilha dosies uz greznajiem un krāšņajiem Apvienotajiem Arābu Emirātiem. „Esot pasaulē augstākajā celtnē, krāšņākajā mošejā un traucoties cauri augstceltņu džungļiem ar unikālu metro, tu apjaut, cik maziņš patiesībā esi,” iespaidos dalās Sibilla Šlēgelmilha, kura ceļojumos vienmēr cenšas nokļūt pēc iespējas tuvāk katras zemes autentiskajām garšām un izjūtām.
Nākamajos raidījumos komponists Uldis Marhilēvičs atklās Turciju, operdziedātāja Sonora Vaice – Seišelu salas, dziedātāja un sociālā uzņēmēja Liene Šomase – Ēģipti, pasniedzēja Ieva Adamss – Holandi un fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs – Baltkrieviju.
Pasākumu apmeklēja visi trešās sezonas raidījuma dalībnieki, izņemot komponistu Uldi Marhilēviču, jo viņš bija aizņemts darbos. Prezentācijas laikā dalībnieki dalījās ceļojuma iespaidos, un varēja noskatīties arī nelielu video sižetu. Nīlas kruīzu izbaudījusī Liene Šomase atklāja, ka viss Ēģiptes brauciens bijis episks un ļoti priecājās, ka varēja apskatīt faraonu kapenes un citas vēsturiskas liecības.