Režisors Gajs Ričijs pagalam izkropļojis izskatīgo Bekhemu
Lai varētu atveidot nelielu lomu režisora Gaja Ričija topošajā filmā „King Arthur: Legend of the Sword” Deividam Bekhemam nācies „mazliet” koriģēt savu ārieni.
2017. gada 31. marts, 17:21

Režisors Gajs Ričijs pagalam izkropļojis izskatīgo Bekhemu

Kasjauns.lv

Bijušais futbolists Deivids Bekhems filmējas sava drauga režisora Gaja Ričija jaunākajā filmā „King Arthur: Legend of the Sword” un viņa āriene ir tālu no pilnības.

Rough day at the office @kingarthurmovie @guyritchie

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Deivids Bekhems 2013. gadā beidza profesionālās gaitas futbolā un šobrīd var veltīt laiku citiem sevi interesējošiem projektiem – kā, piemēram, filmēties kino. Šī iespēja kļūst vēl jo reālāka, jo viens no viņa labākajiem draugiem ir pasaulē labi pazīstamais britu kinorežisors Gajs Ričijs. Tieši pateicoties viņam Bekhems epizodiski redzams 2015. gadā uz ekrāniem iznākušajā filmā „The Man from U.N.C.L.E.”, bet tagad sportists strādā pie sava drauga jaunākā projekta – fantāzijas piedzīvojumu filmas „King Arthur: Legend of the Sword”.

Taisnības labad gan jānorāda, ka abās kinolentēs Deividam Bekhemam nav iedalīta kāda no galvenajām lomām. Taču neraugoties uz to, bijušā futbolista faniem ir interesanti redzēt, kā viņu elks izmainījies filmas „King Arthur: Legend of the Sword” vajadzībām.

Deivids sociālajos tīklos publiskojis attēlu, kurā atrāda, cik ļoti ar grima palīdzību izmainījusies viņa seja. Šādi izkropļot izskatīgo Bekhemu nācies, lai viņš varētu pārliecinoši atveidot galveno bandītu filmā.

Deivids Bekhems un Gajs Ričijs nav tikai kolēģi, bet arī labākie draugi.

Galvenās lomas Gaja Ričija topošajā filmā „King Arthur: Legend of the Sword” atveido aktieri Čārlijs Hanems, Džūda Lovs un Anabella Volisa. Filmai uz ekrāniem jāiznāk jau šā gada maijā.

Deivids Bekhems piedāvā veļas un apģērbu kolekciju 2015. gada pavasarim

Sadarbībā ar zīmolu „H&M” Deivids Bekhems izstrādājis jaunāko apakšveļas un mājas tērpu „Bodywear” kolekciju un debitē ar pavisam jaunu apģērbu ...

gallery icon

Deivida Bekhema jaunā peldbikšu kolekcija 2014. gada vasarai

gallery icon

Deivids Bekhems 2012. gada „H&M” reklāmas fotosesijā

gallery icon

Deivids Bekhems ar bērniem dodas uz Viktorijas Bekhemas modes skati

Modes pētnieki aprēķinājuši, ka visu četru Bekhemu bērnu apģērbu izmaksas šajā vakarā sasniegušas 4300 sterliņu mārciņu (5056 eiro) atzīmi.

gallery icon