1dienas
19stundas
40minūtes
14sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Zeltiņas un Ozoliņas Amerikas fotostāsts
Agnese Zeltiņa un Miks Ozoliņš
Slavenības

Zeltiņas un Ozoliņas Amerikas fotostāsts

Jauns.lv

Filmas «Matrikss» producents, «Netīro deju» mūzikas autors, «Šausmenītes» zvaigzne – tie ir tikai daži no Holivudas ietekmīgajiem vīriem, ar kuriem savas filmas «Trīs no mums» radīšanā sadarbojas Miks Ozoliņš. Mūsu režisors Amerikā sevi tik labi parādījis, ka uzaicināts tālāk filmu veidot ietekmīgajā «Warner Brothers» studijā, kur tapuši lielākie Holivudas kinogrāvēji.

Zeltiņas un Ozoliņas Amerikas fotostāsts...

Miks, kurš vēl joprojām atrodas un aktīvi strādā Losandželosā, patīkami pārsteidzis kulta filmas «Matrikss» producentu Ričardu Mirišu, kurš, redzot viņa pārliecinošo darbu filmēšanas laukumā, kā arī uzņemto materiālu, nekavējoties aicināja sākt mūsu režisora topošās filmas «Trīs no mums» montāžas darbus slavenajā «Warner Brothers» studijā.

Tagad filmu «Trīs no mums» slavenajā studijā Miks montē kopā ar montāžas inženieri Krispinu Strazeru, kurš strādājis pie pašreiz kinoteātros skatāmās Gaja Ričija kriminālkomēdijas «RocknRolla» un Stīvena Spīlberga producētā trillera «Ērgļa acs».   Filmas mūzikas autors komponists Džozefs Debisī arī ir no «Warner Brothers», kura kontā ir vairākas Holivudas filmas, piemēram, 1987. gada klasika «Netīrās dejas».

«Warner Brothers» studiju 1923. gadā dibināja četri brāļi – Džeks, Sems, Harijs un Alberts Vorneri, un tā ir viena no lielākajām un ietekmīgākajām filmēšanas studijām pasaulē. Vai arī latviešu režisora filma kļūs par grāvēju?