Strautmane bauda māmiņas priekus
Slavenības
2009. gada 21. maijs, 20:26

Strautmane bauda māmiņas priekus

Jauns.lv

Žurnāliste Baiba Strautmane atklāj, ka tuvākajā laikā televīzijā atgriezties neplāno un pašlaik pilnībā nodevusies māmiņas lomai.

Baiba Strautmane pērn aizgāja no darba raidījumā Nekā personīga, lai nodotos ģimenes dzīvei un laistu pasaulē meitiņu. „Dienas tagad vadu ļoti jauki — audzinot bērniņus. Mazajai jau tūlīt būs gads,” ikdienu atklāj pazīstamā žurnāliste. Pastarīte Vanda Emīlija ļoti labi sadzīvojot ar brāli Edvardu, un viņu audzināšana grūtības nesagādā — abi esot ļoti kārtīgi un gudri bērni.

„Brālis ir priecīgs, ka viņam ir māsiņa, un māsa vispār ir laimīga, ieraugot brāli,” par savām atvasītēm ar sirsnību stāsta žurnāliste. Mazajai Vandai dots poļu karalienes vārds, jo Baibas vīrs pazīstamais advokāts Romualds Vonsovičs ir poļu izcelsmes.

Par atgriešanos televīzijā Baiba pagaidām vēl īpaši nedomā — vairāku iemeslu dēļ. Pirmais ir ekonomiskā krīze, kura pamatīgi skārusi arī medijus. Otrais — darbs televīzijā prasa daudz laika, un Baiba spriež, ka, audzinot bērnus, viņai diez vai izdotos atrast tik daudz brīvu brīžu, lai izdotos visu nofilmēt, izpētīt un sagatavot. Taču pagaidām žurnāliste par to neskumst un bauda māmiņas pienākumus.

„Arī televīzijā visi tagad cīnās par izdzīvošanu, tāpēc esmu priecīga, ka man nav par ko uztraukties,” teic Baiba. Lai gan brīžiem, vērojot, kas notiek valstī, žurnāliste nespēj palikt vienaldzīga. „Kad redzu, ka kaut kas nenotiek tā, kā vajadzētu, man tiešām mēle niez,” viņa neslēpj, „taču nekad neesmu teikusi, ka televīzijā neatgriezīšos vairs nekad!”