Brāļi Rēdlihi pirmo reizi spēlē kopā ar tēvu un ceturto brāli
Slavenības
2009. gada 4. jūnijs, 12:12

Brāļi Rēdlihi pirmo reizi spēlē kopā ar tēvu un ceturto brāli

Jauns.lv

Brāļi Miķelis, Krišjānis un Jēkabs Rēdlihi pirmo reizi mūžā spēlēja hokeju vienā maiņā ar tēvu Jāni un vecāko brāli Kristapu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pašiem brāļiem Rēdlihiem tikai retu reizi sanācis uzspēlēt kopā. Taču unikāla iespēja Rēdlihiem radās „Ozo” ledus halles gada jubilejas svinībās, kad vienā maiņā hokeju spēlēja gan Miķelis, Krišjānis un Jēkabs, gan viņu tētis Jānis Rēdlihs, gan vecākais brālis Kristaps Smildziņš!

Sanda Ozoliņa ledus halle Jelgavas rajona Ozolniekos gada jubileju atzīmēja ar vērienīgām svinībām – hokeja draudzības spēli, daiļslidotāju un šorttrekistu paraugdemonstrējumiem, koncertiem un uguņošanu.

Vislielāko interesi, protams, radīja draudzības spēle hokejā ar Latvijas izlases spēlētāju piedalīšanos. Laukumā cīnījās Miķeļa Rēdliha komanda pret Aigara Ciprusa komandu. Miķeļa Rēdliha komandā vārtus sargāja Raimonds Blisiņš, laukumā devās Latvijas izlases vīri Kristaps Sotnieks, Jānis Sprukts, Roberts Jekimovs, bet programmas nagla bija visu Rēdlihu spēlēšana kopā. Proti, vienā maiņā ar Krišjāni Rēdlihu, Jēkabu Rēdlihu un Miķeli Rēdlihu bija arī viņu vecākais brālis Kristaps Smildziņš un tētis Jānis Rēdlihs. Jāatzīst, ka arī abi pēdējie, salīdzinot ar hokeja profesionāļiem, laukumā neizskatījās kā iesācēji, jo televīzijas režisors Jānis Rēdlihs ir sportisks vīrs, kas savulaik trenējies septiņcīņā, un arī žurnāla "Kas Jauns" atbildīgais redaktors Kristaps Smildziņš amatieru līmenī reizēm uzspēlē hokeju.

Rēdlihu komandai pretī stājās Aigara Ciprusa komanda, kur vārtus sargāja Sergejs Naumovs, bet spēlētāji bija Aleksandrs Šiškovičs, Aigars Cipruss, Miks Liepiņš, Dainis Liepiņš, Armands Bērziņš, Edijs Brahmanis, Roberts Maziņš un Gints Meija. Jāteic, ka šajā aizraujošajā cīņā Rēdlihu komanda uzvarēja ar rezultātu 11:8.

Juris Vaidakovs / Foto: Aldis Petermans