Traumētais Runčis jau skrituļo
Slavenības
2009. gada 27. jūnijs, 13:37

Traumētais Runčis jau skrituļo

Jauns.lv

Grupas „Borowa MC” līderis Aigars Runčis, kuram šopavasar daudzi sportiski prieki gāja secen ceļgala traumas dēļ, beidzot izveseļojies un atklājis aktīvās atpūtas sezonu. Savu izveseļošanos mūziķis atzīmējis ar visai ekstrēmu izklaidi – pirmo reizi mūžā pamēģinājis braukt ar skrituļslidām.

„Uz skrituļslidām mani „uzdzina” mana draudzene Agnese, kura „skrituļo” jau no skolas laikiem. Bet es vēl nekad mūžā nebiju neko tādu mēģinājis!” stāsta mūziķis. Viņš pilnībā nepiekrīt vispārpieņemtajam priekšstatam par to, ka cilvēkam, kurš māk slidot pa ledu, arī braukšana ar tāda paša veida slidām tikai pa asfaltu būs tīrais nieks. Lai gan parastās slidas mūziķim nav svešas, līdzvara noturēšana uz skrituļslidām viņam bijis pamatīgs pārbaudījums.

„Man sanāca tāda „pingvīnu deja”!” Par savu nemākulīgo slidošanu smejas Runčis.

Pavasarī gūtās ceļgala traumas dēļ mūziķis pirms laika bija spiests atteikties no iespējas izmēģināt burāšanas prieku un šopavasar meta līkumu arī citām sportiskajām aktivitātēm. Aigaru un Agnesi vienmēr aizrāvis viss jaunais, tāpēc, kamēr draudzene baudījusi sportiskus priekus, Aigars iemēģinājis roku ģitārspēlē. Saskanīgo pāri drīz varēsim tuvāk iepazīt arī TV3 jaunajā piedzīvojumu šovā „Trakais ceļojums”.

Zane Vilka / Foto: no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva

­