Baskovs pēc diētas pamatīgi apveļas
Slavenības
2009. gada 23. jūlijs, 13:17

Baskovs pēc diētas pamatīgi apveļas

Jauns.lv

Lai vai kā Krievijas dziedātājs un pastāvīgais „Jaunā viļņa” viesis Nikolajs Baskovs (32) centies mazināt savu lieko svaru, tas, izskatās, sāk atgriezties. Un kā nu ne – fotogrāfi Jūrmalā iemūžinājuši, kā mākslinieks Spānijas karaliskās ģimenes privātārsta ieteiktās diētas vietā niekojas ar plācenīšiem…

Liekais svars ir ienaidnieks numur viens — tā mēdz teikt dziedātājs Nikolajs Baskovs. Šogad viņš atkal bija ķēries pie tievēšanas un nokritās svarā pat par 10 kilogramiem. Taču, kā liecina Jūrmalā nesen tapušie uzņēmumi, mākslinieks ir atkal apvēlies.

Pirms pāris nedēļām slavenais tenors un viņa draudzene – „Mis Visums” Oksana Fedorova (31) – festivāla „Jūrmaliņa” ietvaros viesojās Jūrmalā, apmetoties viesnīcā „Baltic Beach Hotel”. Vēlu vakarā (pēc pulksten 21) saldais pārītis ieturēja vakariņas restorānā „Jūra”. Maltītē Baskovs sev pasūtīja taukiem un ogļhidrātiem pārsātinātās pankūkas… Starp citu, nākamajā dienā Baskovs neieradās Vitebskā, kur viņam bija paredzēts sēdēt pie festivāla „Slāvu bazārs” žūrijas galda, aizbildinoties ar sliktu pašsajūtu un veselības problēmām. Cerams, ka mākslinieka veselības problēmas būs mazinājušās un jau tuvākajās dienās Baskovu redzēsim „Jaunā viļņa” ierindā.

Tendence uz apaļīgumu dziedātājam ir raksturīga no dabas, taču pēc viņa iepriekšējiem centieniem ievērojami notievēt svars ātri vien atkal ar uzviju atgriezies. Šā gada sākumā pirmo trīs mēnešu laikā Baskovam izdevās atbrīvoties no desmit kilogramiem liekā svara. Cerības, ka jauniegūto slaidumu izdosies saglabāt, dziedātājam deva viņa diētu uzraugošie ārsti, kas rūpējas arī par spāņu karaliskās ģimenes veselības stāvokli.

„Veselības jautājumos esmu konservatīvs, uzskatu, ka bez speciālista konsultācijas nedrīkst eksperimentēt ar diētām. Pirms diviem gadiem ar spāņu grāfienes palīdzību iepazinos ar karaliskās ģimenes privātārstu. Viņa pacientu vidū ir arī aktieri Šārona Stouna un Džordžs Klūnijs. Dakteris ar injekcijām sašķeļ zemādas taukus. Šis prieks nav no lētajiem. Taču paralēli tam es arī turpinu ievērot pareizu sabalansētu uzturu. Man vajadzēja atteikties no ēdienreizēm vakaros. Taču no saldumiem es nevaru atteikties! Diētas ārsts man ieteica ieviest „saldās dienas”. Reizēm ir tā, ka visu dienu ēdu tikai kūciņas vai saldējumu. Bet es jums varu apzvērēt, ka pēc šīm „saldajām dienām” mans svars nepalielinās!” intervijās stāstīja Krievijas mākslinieks.

Baskovs nodarbojas arī ar sportu un vakaros apmeklē baseinu. Tiesa, ne pa dienu, jo dziedātājs vairās peldbiksēs sastapt skaistas dāmas, kas varētu apspriest viņa figūru vai peldētprasmi. 

Vita Zvaigznīte, Kristīne Bogatirjova, Gundega Oliņa / Foto: no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva