„Prāta vētrai” ģimenes pieaugums
Slavenības
2009. gada 1. septembris, 13:18

„Prāta vētrai” ģimenes pieaugums

Jauns.lv

25. augustā par vecākiem meitiņai Norai kļuvuši „Prāta vētras” ilggadējā menedžere Aija Auškāpa (33) un viņas vīrs „Teātra bāra” īpašnieks Dāvis Auškāps (34).

Auškāpu pirmdzimtā meita pasaulē nākusi Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas dzemdību nodaļā. Gan mazulīte Nora, gan viņas māmiņa Aija jūtas lieliski, un kā nu ne – jau kopš pirmās dienas gādīgais ģimenes galva bija kopā ar savām dāmām ģimenes palātā, un autiņbiksītes atvasei pirmoreiz nomainījis Dāvis.

Laimīgā tēta Dāvja Auškāpa vecākiem tulkotājam un dramaturgam Raimondam Auškāpam un Saeimas deputātei Kārinai Pētersonei Nora ir otrā mazmeita. No iepriekšējām attiecībām Dāvim ir meita Katrīna, kura ir 9. klases skolniece Rīgas 49. vidusskolā.

Nora Auškāpa ir piektais bērns „Prāta vētras” kuplajā atvašu pulkā. Grupas solists Renārs Kaupers un viņa sieva stiliste Agnese Kaupere ir vecāki dvīņu puikām Edgaram (13) un Emīlam (13), savukārt gan ģitārista Jāņa Jubalta un viņa sievas Daces ģimene, gan taustiņinstrumentālista Māra Mihelsona un viņa draudzene Santa Bindemane lepojas ar meitām. Jubalta meita Helēna Paula (8) uzsākusi mācības 2. klasē, savukārt Mihelsona atvase Maija (2,5) pavasarī svinēs trešo dzimšanas dienu.

Inta Mengiša/Foto: no Izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva