Arī slavenības cieš no celulīta
Slavenības
2009. gada 12. septembris, 07:03

Arī slavenības cieš no celulīta

Jauns.lv

Tāpat kā daudzas sievietes uz mūsu planētas, arī slavenās un bagātās daiļā dzimuma pārstāves nav pasargātas no „apelsīna miziņas” efekta uz augšstilbiem jeb celulīta!

Maldīgs ir pieņēmums, ka neglītā grumbuļainā āda veidojas tikai tām jaunkundzēm un kundzēm, kuras ir apaļīgas. Diētas speciālisti jau sen atzinuši, ka celulītā iespējams iedzīvoties arī ievērojot pārāk striktu diētu! „Apelsīna miziņas” problēma uz augšstilbiem var skart gan slaidus, gan apaļīgus cilvēkus. Tai pat laikā visiem apaļīgajiem cilvēkiem celulīta var arī nebūt!

Tiem, kas vēlas ilgāk saglabāt ādu uz kāju augšstilbiem gludu vai cīnīties ar jau esošo celulītu, nāksies cītīgi ar sevi strādāt. Nepieciešams dzert daudz ūdens, ievērot sabalansētas ēdienreizes un ēst veselīgu pārtiku, regulāri nodarboties ar sportu, vienmēr kārtīgi izgulēties, izvairīties no stresa un lietot pretcelulīta līdzekļus.

Ieskaties, kuras slavenas sievietes cieš no celulīta, ko viņas pašas teic par šo problēmu un kā cenšas atgūt atkal samtaini gludu un līdzenu ādu.

Gerda Ansone, Foto: Bulls Press

Tēmas