Šomase izstājas no „Koru kariem 2”
Slavenības
2009. gada 12. oktobris, 13:48

Šomase izstājas no „Koru kariem 2”

Jauns.lv

Svētdiena, 11.oktobris pavisam liktenīgs kļuvis dziedātājai Lienei Šomasei un viņas Valmieras dzeltenās krāsas korim. Koris pameta TV3 spēli „Koru kari 2”.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Žūrijas vērtējums Valmieras korim nemaz nebija tik skarbs – pēc profesionāļu diriģenta Inta Teterovska, Latvijas Nacionālā teātra aktrises Marijas Bērziņas un diriģenta Ivara Cinkusa vērtējuma jāaiziet būtu bijis  Aigara Grāvera Jēkabpils zilās krāsas korim. Tomēr skatītāju balsojums bija izšķirošais, un šovu pameta Liene Šomase un viņas dziedošie valmierieši.

Šķiet, Šomase aiziešanu pārdzīvo visvairāk no visiem, kas šovu pametuši – aculiecinieki stāsta, ka dziedātāja tovakar birdinājusi patiesas sarūgtinājuma asaras. Vai Šomase bija noskaņojusies uz uzvaru gluži tāpat kā tas viņai izdevās iepriekšējā TV3 šovā „Dziedi ar zvaigzni”? Toreiz Valmieras dziedātāja izcīnīja pārliecinošu uzvaru, dziedot duetā ar motosportistu Jāni Vinteru. Bet ko gan domātu šovu skatītāji, ja Lienei Šomasei izdotos izcīnīt jau otro uzvaru TV3 veidotajā dziesmu spēlē?

Tomēr vēl viss nav zaudēts – Šomasei un viņas korim vēl būs iespēja sevi parādīt divtik spoži 1.novembra raidījumā, kad atkal TV3 ēterā uzstāsies kori, kuri šovu jau pametuši, lai cīnītos par iespēju atgriezties un turpināt cīņu par uzvaru.

Diāna Lipsberga/Foto: Mārtiņš Purviņš