Poteriādes aktieris Robijs Koltreins bēdājas par franšīzes beigām
Slavenības
2009. gada 15. oktobris, 07:40

Poteriādes aktieris Robijs Koltreins bēdājas par franšīzes beigām

Jauns.lv

Skotu aktieris Robijs Koltreins, kas Dž.K.Roulingas romānu ekranizācijā atveido Rubeusu Hagridu, atzinis, ka kopā ar citiem filmas aktieriem jūtas apbēdināts par franšīzes beigām un raizējas arī par tās nodrošināto regulāro ienākumu apsīkumu.

"Domāju, ka pēdējās dienas būs diezgan grūtas," sacīja aktieris, runājot par poteriādes pēdējo filmu "Harry Potter and the Deathly Hallows" ("Harijs Poters un Nāves dāvesti"). "Jocīgi, es runāju par to ar dažiem pieaugušajiem [filmēšanas laukumā]," viņš sacīja intervijā žurnālam "Radio Times". "Un visi teica vienu un to pašu - jā, bērniem tas būs ļoti grūti. Taču galu galā mēs visi līdz pēdējam atzīstam - jā, tas būs ļoti grūti arī man," piebilda 59 gadus vecais aktieris.

Koltreins savas ilgās un veiksmīgās karjeras laikā bijis ne tikai skatuves komiķis, bet arī spēlējis Bonda filmās "Goldeneye" ("Zeltacs") un "The World Is Not Enough" ("Ar pasauli nepietiek"), kā arī tādos grāvējos kā 2004.gada filma "Ocean's Twelve" ("Oušena ducis"). Tomēr tagad, kad pietuvojas Harija Potera franšīzes noslēgums, aktieris ir noraizējies par savu nākotni. "Es neesmu nekāds Džordžs Klūnijs," atzina Koltreins intervijā ar laikrakstu "Daily Record". "Man pilnīgi noteikti nav jāizcērt ceļš līdz brokastu galdam, laužoties cauri scenāriju kalniem. Man ir žēl, ka Harija Potera filmas beidzas tā acīmredzamā iemesla dēļ, ka man būs skumji atvadīties no cilvēkiem, ar ko gadiem ejot esmu sadraudzējies, taču arī tāpēc, ka man vairs nebūs regulāro ienākumu."

Poteriādes pēdējā filma "Harry Potter and the Deathly Hallows" ("Harijs Poters un Nāves dāvesti"), kas sadalīta divās daļās, iznāks 2010. un 2011.gadā.

LETA/AFP/Foto: Bulls Press