Olga Rajecka tievējot baidās pazaudēt krūtis
Slavenības
2009. gada 17. novembris, 07:11

Olga Rajecka tievējot baidās pazaudēt krūtis

Jauns.lv

Gatavojoties leģendārās grupas Eolika 30. jubilejas koncertturnejai, dziedātāja Olga Rajecka ar kolēģiem sākusi ieturēt diētu un pievērsties sportiskām aktivitātēm. Mūziķi rēķina, ka mēneša laikā Eolika „notievējusi” par 17 kilogramiem.

Žurnālam Kas Jauns Olga stāsta, ka rekordists ar 12 nomestiem kilogramiem esot Dainis Dobelnieks, kurš šoruden esot atguvis jauneklību un kļuvis īpaši mundrs. „Kad sākām pulcēties mēģinājumos, norunājām, ka katrs piestrādāsim pie sava ķermeņa. Gan tādēļ, lai paši justos labāk, gan arī — lai koncertu apmeklētājiem nebūtu vilšanās. Katram ir skaidrs, ka 30 gadu laikā ikviens no mums ir krietni mainījies… Taču tas vēl nav viss — kopā tievēt izlēmām arī tāpēc, ka Eolikas lielās jubilejas koncertos vēlamies arī uzvilkt dažus tērpus no 80. gadu modes,” atklāj Olga Rajecka, kura pati formu uzturot, ik pa laikam izmēģinot dažādas diētas. „Katru dienu noteikti izdzeru glāzi svaigi spiestas dārzeņu vai augļu sulas, bet dilstoša mēness laikā nereti uz trim dienām sevi piespiežu atteikties no visiem kārumiem, iztiekot vien ar trim olām un trim greipfrūtiem,” izstāsta dziedātāja.

Šī metode darbojoties lieliski, lai arī neesot viegli izturama. Tvirtuma saglabāšanai Olga trīsreiz nedēļā apmeklē peldbaseinu. „Tomēr pārāk aizrauties ar diētām neuzdrīkstos — strauji novājējot, baidos pazaudēt krūtis,” bilst dziedātāja. Lai gan mūsdienās taču tikt pie jaunām krūtīm ir vienkāršāk par vienkāršu, Olga Rajecka ir strikta: „Nē, silikona krūtis man nebūs nekad!”

Eolikas dalībniekam Viktoram Zemgalam liekā svara problēmas īpaši aktuālas neesot bijušas arī iepriekš, taču grupas jubilejas gaidās arī viņš atbrīvojies no pāris kilogramiem. Solidarizējoties ar pārējiem grupas biedriem, par vienu kilogramu vieglāka kļuvusi vienmēr labā formā esošā Ilona Stepanova, arī pārējos grupas biedrus paslavē Olga Rajecka. Mūziķe atklāj, ka pirmajos iesildīšanās koncertos pirms Eolikas 30. jubilejas koncertturnejas pavasarī Latvijas estrādes leģendas jau uzstājušās Baložos un Lielvārdē, Rīgā, Madlienā un Tīrainē.

Inta Mengiša, Foto: Mārtiņš Ziders