Esmeralda Ermale svin 53. dzimšanas dienu
Slavenības
2009. gada 7. decembris, 04:05

Esmeralda Ermale svin 53. dzimšanas dienu

Jauns.lv

Režisores Anitas Sproģes iestudējuma „Kis kiss – ņau ņau” pirmizrādē vakarā Dailes teātrī 5.decembrī aktrise Esmeralda Ermale svinēja savu 53. dzimšanas dienu.

Izrāde, kurā Ermalei iedalīta Ilušas loma, ir īpašs veltījums teātra vidējās un vecākās paaudzes aktieriem, kuriem šeit ļauts parādīties citā ampluā un mazliet paspēlēties. „Kis kis – ņau ņau” ir spēle, kurā cilvēki cits ar citu un otra cilvēka jūtām un dzīvi rotaļājas kā kaķis ar peli – nežēlīgi un neapzināti. Taču vienlaikus cietsirdīgajās rotaļās ir daudz veselīga humora un cilvēcības, un līdzās dramatismam pastāv arī smaids.

Izrādes pirmizrāde gluži neviļus sakrita ar aktrises Esmeraldas Ermales 53. dzimumdienu, tādēļ viņa to piedzīvoja īpaši pacilātā noskaņojumā. Jo kas gan var būt skaistāka dāvana aktierim kā būt uz skatuves!

Pēc pirmizrādes iestudējuma režisore Anita Sproģe sveica Esmeraldu Ermali, dāvinot viņai ziedus. Apsveikuma uzruna vēl nebija galā, kad kolēģis aktieris Jānis Paukštello kopā ar Juri Strengu un pārējiem Esmeraldas cīņu biedriem noorganizēja gaviļnieces sumināšanu tradicionālā latviešu stilā. Lai arī gadu skaitlis Ermalei jau diezgan ievērojams, vīri turējās braši un piecatā pacēla aktrisi līdz pat Dailes teātra kafejnīcas griestiem visas 53 reizes!


Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Ziders