Leons Zviedris pitona vietā izvēlas  politiķi Circeni
Slavenības
2009. gada 18. decembris, 06:49

Leons Zviedris pitona vietā izvēlas politiķi Circeni

Jauns.lv

Horeogrāfs un pazīstamās pitonmeitenes Bu–bu pavēlnieks Leons Zviedris (53) vairs neslēpj, ka ir precēts vīrs, un brīvo laiku pavada kopā ar Saeimas deputāti un bijušo veselības ministri Ingrīdu Circeni (52).

Draudzīgi tērzējam un pastaigājamies Leons Zviedris un Ingrīda Circene manīti vairākkārt. Piemēram, valsts svētkos 18. novembrī. Šajā dienā, ko cilvēki ieraduši pavadīt ģimenes lokā, Zviedris un Circene, sirsnīgi sarunājoties, lēnā garā pastaigājās pa Vecrīgu. Nesen žurnāls „Kas Jauns” bija liecinieki, kā Zviedris uzkavējās Doma laukumā, acīmredzami kādu gaidīdams. Pēc dažām minūtēm „kāds” izrādījās neviens cits kā jau pieminētā Circenes kundze — atsteidzoties no Saeimas puses, abi priecīgi sasveicinājās un, mirkli apspriedušies, pazuda tuvējā restorānā.

Vai tiešām mākslinieku un politiķi saista attiecības, kas beigušās ar laulības gredzenu Zviedra pirkstā? Kā redzams fotogrāfijā, Zviedra labās rokas zeltnesi rotā gredzens. Vēl pirms gandrīz diviem gadiem, kad Zviedris piedalījās šova „Dejo ar zvaigzni” žūrijā, uz viņa pirkstiem nebija saskatāms nekāds saistības apliecinošs aksesuārs. Sabiedrība kā „āmen” baznīcā bija pieņēmusi, ka Zviedris ir cilvēks, kuram par visu dzīvē svarīgāki ir suņi un viņa milzīgā čūska… Taču nu izskatās, ka tie bijuši maldi un Zviedris labprāt satiekas arī ar sievietēm.

Kas viņa ir? Zinātāji stāsta, ka Zviedris laulības ostā iestūrējis pagājušajā gadā. To, ka Leona laulātā draudzene varētu būt kādreizējā ministre Circene, neapstiprina Valsts ieņēmumu dienestā iesniegtā ienākumu deklarācija par pagājušo gadu — tajā joprojām skaidri un gaiši vēstīts, ka politiķes vīrs ir Aizputes ārsts Nikolajs Lidovskis.

Pats Zviedris apstiprina, ka patiešām ir precējies, taču no sīkākiem komentāriem atturas, teikdams, ka privāto dzīvi nekomentēs, jo to pavisam noteikti nevēlas viņa dzīvesbiedre, kas esot atturīga sieviete. „Ar Ingrīdu mani saista draudzīgas attiecības jau vairāku gadu garumā — mēs iepazināmies draugu lokā,” norāda Zviedris. Savukārt Circene neslēpj, ka ar Zviedri mēdz pārrunāt tēmas, kas saistītas ar šovbiznesu un tajā iesaistītiem cilvēkiem.

Kasjauns.lv/Foto: izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīvs