Arnolds Švarcenegers pie retro auto stūres sēdies šortos
Slavenības
2010. gada 10. maijs, 06:27

Arnolds Švarcenegers pie retro auto stūres sēdies šortos

Jauns.lv

Kalifornijas gubernatora Arnolda Švarcenegera auto kolekcijā parādījies jauns stilīgs spēkrats – retro automobilis „Excalibur”.

Arnolda Švarcenegera jaunais retro automobilis „Excalibur”.

Aizvadītajā nedēļās nogalē Švarcenegers manīts vizināmies šajā stilīgajā auto pa saules pielietajām Kalifornijas ielām. Interesanti, ka šoreiz gubernatora automašīnai nesekoja eskorts – apsardzes vīri savās mašīnās.

Kalifornijas gubernators un kādreizējais kino pasaules „dzelzs vīrs” Arnolds Švarcenegers pērn lepojās ar jaunu sudrabotu „Porsche” kabrioletu. Pēc aplēsēm, šāda mašīnīte izmaksā ap 160 000 dolāru (aptuveni 76 tūkstoši latu). Ārnijam ir plaša automobiļu kolekcija. Kopš 1991. gada viņš ir iecienījis dažādus džipus, tostarp dārgos un stilīgos „Hummer” spēkratus. Pēc vairāku gadu ilgas braukšanas tikai ar džipiem Švarcenegers uz lielceļa parādījās ar „Ferrari 360 Spider” automašīnu. Šīs markas auto ir ļoti dārgas un sabiedrībā daudz vairāk liecina par īpašnieka izcilo materiālo stāvokli nekā jebkurš „Hummer” džips. Taču tik stilīga mašīna nesaderējās ar gubernatora tēlu — vīru, kam jābūt kā vienam no tautas, un Ārnijs to novietoja garāžā pie citām. Tiesa, viņa kaisle pret spēkratiem ar to nebeidzās. 2003. gadā gubernators savu kolekciju papildināja ar Austrijā ražotu... tanku.

Švarcenegera jaunais automobilis

gallery icon

Ārnija auto kolekcija

gallery icon

Gerda Ansone, Foto: Bulls Press