Elīna Doļģe kļūst par pikantāko modeli
Slavenības
2010. gada 16. jūnijs, 09:57

Elīna Doļģe kļūst par pikantāko modeli

Jauns.lv

Ar krāšņu modes skati, kur modeļu lomās iejutās pašmāju slavenības, atklāts bijušās TV raidījuma „Tautas balss” žurnālistes Grētas Gorjučko un juristes Aijas Lejiņas smalklietotu apģērbu veikaliņš „Bonēra”.

Senās Parīzes noskaņās Blaumaņa ielā aizvadītajā nedēļā norisinājās apģērbu salona „Bonēra” atklāšanas ballīte. Ar elegantu tērpu skati pasākuma viesus priecēja arī sabiedrībā pazīstami ļaudis, kas bija iejutušies modeļu tēlos. Apģērbus no veikaliņa klāsta modes skatē izrādīja bijusī TV seja Sindija Vilde ar draugu dīdžeju Jāni Spingu, Jaunā Rīgas teātra aktrise Regīna Razuma, žurnāliste Adriāna Roze, TV seja Elīna Doļģe, savukārt topošo māmiņu modi demonstrēja „Prāta vētras” dalībnieka Māra Mihelsona dzīvesbiedre Santa Bindemane, kura šovasar gaida nākam pasaulē savu otro atvasīti.

Viens no pikantākajiem priekšnesumiem, kas izraisīja skaļākās publikas ovācijas, vakara gaitā izdevās TV raidījuma „Tautas balss” vadītājai Elīnai Doļģei. Smaidīgā blondīne, kura viesiem demonstrēja smalku, plandošu zīda kleitiņu, modes skatē bija izveidojusi karstasinīgu tandēmu ar Nacionālā teātra aktieri Ģirtu Liuziniku. Elīna neslēpa, ka abi iepriekš izmēģinājuši savu iznācienu, kurā netrūka ne kaislīgu tango soļu, ne akrobātisku triku. Tomēr rūpīgās sagatavošanās ietvaros TV seja nebija aprēķinājusi, ka dziļais atlieciens publikai parādīs ne tikai, cik plandoša ir viņas zīda kleitiņa, bet arī atklās to, kas ir zem viņas brunčiem.

Kasjauns.lv/Foto: Dmitrijs Kijonoks