Gibsons apgalvo, ka bijusī draudzene centusies izspiest naudu
Slavenības

Gibsons apgalvo, ka bijusī draudzene centusies izspiest naudu

Jauns.lv

Losandželosas apgabala šerifa birojs pārbauda Holivudas aktiera Mela Gibsona apgalvojumu, ka viņa bijusī draudzene Oksana Grigorjeva centusies no viņa izspiest naudu.

Gibsons apgalvo, ka bijusī draudzene centusies izs...

Daudzi uzskata, ka ar Mela karjeru Holivudā ir cauri.
Daudzi uzskata, ka ar Mela karjeru Holivudā ir cauri.

Šerifa biroja pārstāvis Stīvs Vaitmors atteicās sniegt sīkāku informāciju par Gibsona juristu iesniegumu, kā arī atklāt, kad izmeklēšana varētu noslēgties. Grigorjevas pārstāvis Stīvens Džafe noliedza, ka viņa kliente ir šantažējusi savu bijušo partneri. "Runājot par šīm apsūdzībām, mana kliente (..) vairākas reizes norādījusi, ka nav nekādu droši ticamu pierādījumu naudas izspiešanai, un viņa stingri turas pie šī paziņojuma," sacīja Džafe.

Šomēnes izmeklētāji nopratinājuši Grigorjevu saistībā ar viņas apgalvojumiem, ka Gibsons janvārī viņu fiziski aizskāris.

Gibsons un Grigorjeva uzsākuši arī tiesāšanos par aizbildniecību pār viņu kopīgo meitu. Lai arī Gibsons publiski nav apspriedis šķiršanos no 40 gadus vecās dziedātājas, mediju rīcībā nonākusi visai kompromitējoša informācija par to, kas varētu būt tās pamatā. Interneta tabloīds "Radaronline.com" publiskojis vairākus Gibsons un Grigorjeva strīdu ierakstus, kuros kurā aktieris verbāli pazemo Grigorjevu, turklāt bijušajai draudzenei adresēto lamu plūdu vidū iemanās ar rasistiskiem izteikumiem aizskart arī afroamerikānus un latīņamerikāņus. Pēc ierakstiem, par kuru autentiskumu lems tiesa, var saprast, ka aktieris sitis ne tikai Grigorjevai, bet arī viņu kopīgajai meitai Lūsijai.

LETA AP, Foto: Bulls Press