Karloss un Lii gatavojas kaitborda sacensībām
Slavenības
2010. gada 26. jūlijs, 06:06

Karloss un Lii gatavojas kaitborda sacensībām

Jauns.lv

Multimediju mākslinieks Karloss jeb Artis Dzērve un viņa draudzene Lii jeb Līga Glāzere cītīgi gatavojas gaidāmajam kaitborda gada pasākumam Ventspilī - Samsung Wave Kite Party 2010, kurā Lii startēs kā sacensību dalībniece vairākās kategorijās.

Seši  Venecuēlā, krāšņajā Margaritas salā, El Yaque pludmalē pavadītie mēneši Lii vainagojušies ar labu sagatavotību kaitbordā. Lii ir gatava startēt Baltijas līmeņa kaitborda sacīkstēs marathon un wave riding disciplīnās sieviešu konkurencē..  

„Ar kaitbordu nodarbojos jau 4  gadus un šobrīd jūtu, ka esmu pietiekami labi sagatavota, lai savus spēkus pārbaudītu arī vairākās sacensību disciplīnās pārējo meiteņu konkurencē. Katru gadu apmeklējam Kite Party - vienu no lieliskākajām šī sporta veida piekritēju kopā sanākšanām.”

Jūlija pēdējās nedēļas nogalē no 29.jūlija līdz 1.augustam Ventspils pilsētas pludmalē jau sesto gadu norisināsies plašākā kaitborda entuziastu un profesionāļu kopā sanākšana Baltijā - „Samsung Wave Kite Party 2010”. Festivāla ietvaros gaidāmas sacensības, semināri, kā arī vasarīgas pludmales ballītes, kurās dalībniekus tropiskā ritmā iešūpos „Samsung Wave Kite Party 2010” īpašie viesi. Noslēguma vakarā būs arī kāds īpašs viesis no Čikāgas izklaides aprindām.

kasjauns.lv, Foto: No personīgā arhīva