Mela Gibsona tēvs: Romas pāvests ir gejs un masons
Slavenības

Mela Gibsona tēvs: Romas pāvests ir gejs un masons

Jauns.lv

Pēc skaļiem skandāliem, ko regulāri izraisa Holivudas kino zvaigzne Mels Gibsons, pienākusi kārta viņa 91 gadus vecajam tēvam Hatonam Gibsonam, kas kādā radio raidījumā nolamāja Vatikānu un nosauca Romas pāvestu Benediktu XVI par geju.

Mela Gibsona tēvs: Romas pāvests ir gejs un masons...

­

Šis gads Mela Gibsona dzīvē nav pats labākais...
Šis gads Mela Gibsona dzīvē nav pats labākais...

Incidents notika radiostacijas "Liberty News" sarunu šovā "Political Cesspool". Intervijas laikā Gibsonam tika uzdots jautājums - vai, viņaprāt, katoļu baznīca ir tik tālu politizēta, ka tā vairs nevar reaģēt uz tādiem strīdīgiem jautājumiem kā homoseksuālisms. "Baznīca negrib par to runāt, jo puse cilvēku Vatikānā ir zilie." Kad Gibsonam jautāts, vai, viņaprāt, Benedikts XVI arī ir gejs, viņš atbildēja: "Pilnīgi noteikti. Kāpēc tad viņš samierinās ar šo lietu?" Tāpat viņš norādīja, ka pāvests ir "glums tipiņš", kurš turklāt ir iesaistījies masonu sazvērestībā iznīcināt baznīcu no iekšpuses.

Mels Gibsons pēdējā laikā ir kritis bulvārpreses nežēlastībā saistībā ar saviem rasistiskajiem komentāriem, ko viņš iemanījies izteikt, strīdoties ar savu draudzeni Oksanu Grigorjevu. Pāris aprīlī paziņoja, ka nolemj saraut savas attiecības, un tagad abi tiesājas par kopīgās meitas aizbildniecību, kas acīmredzot izraisa ne mazums domstarpību un konfliktu. Jūlijā kāds amerikāņu interneta tabloīds publiskojis Gibsona un Grigorjevas strīda ierakstu, kurā aktieris verbāli pazemo savu bijušo partneri, turklāt viņai adresēto lamu plūdu vidū aizskar arī afroamerikāņus un latīņamerikāņus.

LETA Newsru.com, Foto: Bulls Press

­