Zvaigznes, kas aizraujas ar kabalu
Slavenības
2010. gada 16. augusts, 06:12

Zvaigznes, kas aizraujas ar kabalu

Jauns.lv

Kabalas piekritēji ap kreiso roku nēsā sarkanu vilnas dzīpariņu, jo tic, ka tas pasargā no ļaunas acs, lāsta un noskaušanas.

Modi uz kreisās rokas nesāt sarkanu vilnas dzīpariņu ieviesa popmūzikas karaliene Madonna. Kabalas ticībai viņa pievērsusi arī savus bērnus, bijušo vīru Gaju Ričiju un jauno draugu Hesusu Lusu.

Kabalas piekritēju skaits pasaulslavenu zvaigžņu vidū ir visnotaļ iespaidīgs: popmūzikas karaliene Madonna, supermodele Naomi Kempbela, aktrise Demija Mūra un viņas vīrs aktieris Eštons Kačers, leģendārā aktrise Elizabete Teilore, aktrise un dziedātāja Bārbra Streizande un vēl daudzi citi.

Saskaņā ar senebreju kabalas mācību – sarkanais dzīpariņš ir vislabākais veids, kā cilvēks pats sevi spēj pasargāt no ļaunas acs un lāsta. Diedziņš, ko sien ap kreiso roku iedarbojoties tikpat efektīvi kā medicīnā vakcīna pret kādu kaiti. Tas it kā palielina cilvēka imunitāti. Taču ne fiziskā plāksnē, bet garīgajā. Kā vēsta senā mācība, katrai krāsai piemīt atšķirīga enerģija. Sarkanā – tā brīdina par briesmām. Dzīpariņu jāsasien septiņiem mezgliem. Katrs no tiem simbolizē vienu no garīgajām dimensijām. Turklāt diedziņu tev drīkst siet tikai tāds cilvēkam, kurš tevi patiesi mīl un kuram pilnībā uzticies. Internetā šādu dzīpariņu iespējams iegādāties, par to iztērējot vidēji 30 dolāru.

Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press, no izdevniecības „Rīgas viļņi” arhīva