Skaistumkonkursā "Mis Visums" uzvar Meksikas pārstāve
Slavenības
2010. gada 24. augusts, 11:41

Skaistumkonkursā "Mis Visums" uzvar Meksikas pārstāve

Jauns.lv

Šīgada skaistumkonkursā "Mis Visums" ("Miss Universe"), kas pirmdien noslēdzās ASV pilsētā Lasvegasā, ir uzvarējusi 22 gadus veca brunete Himena Navarrete no Meksikas.

Konkursā "Mis Visums" pēdējos trīs gadus pēc kārtas ir uzvarējušas Latīņamerikas valstu pārstāves. Pērn par "Mis Visums" tika kronēta Venecuēlas brunete Stefanija Fernandesa, bet 2008.gadā - venecuēliete Dajana Mendosa.

Otro vietu ieguva "Mis Jamaika" Jendi Filipsa, bet trešajā vietā ierindojās "Mis Austrālija" Džesinta Kempbela. Ceturtajā vietā bija "Mis Ukraina" Anna Poslavska, bet piektajā - "Mis Filipīnas" Venusa Radža.

"Es gribu, lai visa pasaule zinātu par manu valsti un tās cilvēkiem," sacīja Gvadalaharā dzimusī Navarrete, saņemot kroni. "Es iedomājos, kā Meksikā visi tagad jūk prātā. Esmu ļoti lepna, un esmu droša, ka arī viņi ir ļoti lepni." Navarretes uzvara pārsteidza daudzus skaistumkonkursa skatītājus, kas pareģoja, ka kroni un Visuma skaistākās sievietes iegūs dalībniece no Īrijas, Venecuēlas vai ASV. Bez dimantiem inkrustētās diadēmas Naverrete saņēmusi stipendiju mācībām Ņujorkas kino akadēmijā, kā arī apavus, kleitas un matu kopšanas produktus veselam gada

Navarrete ir otrā Meksikas pārstāve, kas uzvarējusi konkursā "Mis Visums". 1991.gadā "Mis Visums" kroni ieguva meksikāniete Lupita Džounsa.

BNS/Foto: AFP/LETA, Bulls Press