Kāpēc van Damme atteicās no lomas Stallones filmā?
Slavenības
2010. gada 25. augusts, 09:58

Kāpēc van Damme atteicās no lomas Stallones filmā?

Jauns.lv

Silvestrs Stallone piedāvājis lomu savā jaunajā filmā „The Expendables” („Neiznīcināmie”) arī beļģu cīņas mākslas meistaram un aktierim Žanam Klodam van Dammem, taču viņš no lomas atteicies, jo nav gribējis uz ekrāna palikt zaudētājos.

Nesen sarunā ar žurnāla „Total Film” veidotājiem beļģu cīņas mākslas meistars un aktieris Žans Klods van Damme apstiprinājis, ka loma jaunajā projektā viņam patiešām piedāvāta. Taču aktieri nav apmierinājis viņaprāt ne pārāk labi izstrādātais scenārijs (Stallone ir ne tikai aktieris un filmas režisors, bet arī scenārija līdzautors) „Es Stallonem pavaicāju, kāds būs mans varonis un viņš man sacīja: ‘Par ko tu satraucies, vecais? Te taču varēs nopelnīt kaudzi naudas. Necepies, viss būs labi.’” Van Dammem tik vieglprātīga attieksme nebija pa prātam un tāpēc viņš no potenciālās lomas atteicies.

Kāpēc van Damme atteicās filmēties pie Stallones

Pavisam nesen savu versiju par notikušajām pārrunām ar van Dammi, atklājis arī Stallone. Pēc viņa teiktā, Žans Klods van Damme nav vēlējies pievienoties šīs filmas zvaigžņu plejādei, jo scenārijā bija paredzēts, ka viņa varonis zaudē cīņā Džeta Lī atveidotajam ekrāna personāžam. „Es gribēju, lai viņi abi cīnās un Van Damme šajā kaujā zaudē,” norāda Stallone. „Viņam tā nešķita laba ideja. Bet tur jau arī bija visa sāls, ka ir kāds, kurš spēj uzveikt pašu Van Dammi! Žans Klods van Damme un Stīvens Sigals mūsu humoru nesaprata.”

Ņemot vērā, cik „rūpīgi” pēdējo desmit gadu laikā Žans Klods van Damme izvēlas lomu piedāvājumus, mums ticamāks šķiet otrais atteikuma iemesls. Kā šķiet jums?

„The Expendables” pasaules pirmizrāde Losandželosā

Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press