Analīzes uzrāda apreibinošu vielu pēdas Lohanas organismā
Slavenības
2010. gada 20. septembris, 14:35

Analīzes uzrāda apreibinošu vielu pēdas Lohanas organismā

Jauns.lv

Holivudas kinozvaigzne Lindseja Lohana acīmredzot pārkāpusi tiesas aizliegumu lietot apreibinošas vielas, kā to uzrādījušas analīzes uz alkohola un narkotiku klātbūtni organismā.

­

Kā pavēstīja ar lietu saistīta persona, kas nevarēja atklāt savu identitāti, pozitīvie analīžu rezultāti tika saņemti piektdien. Avots neprecizēja, kādas vielas klātbūtne tika atrasta aktrises organismā, taču norādīja, ka tā tikusi lietota pēdējā mēneša laikā.

Saskaņā ar tiesas spriedumu par katru probācijas noteikumu pārkāpumu Loenai draud brīvības atņemšana uz 30 dienām. Kā norādījusi Losandželosas prokuratūras pārstāve Sendija Gibonsa, pagaidām jaunas sēdes Lohanas lietā nav nozīmētas.

Jūlija sākumā Losandželosas tiesnese piesprieda aktrisei trīs mēnešu cietumsodu par iepriekšējā spriedumā noteikto probācijas nosacījumu pārkāpšanu, tomēr vēlāk cietumsoda termiņš tika saīsināts līdz divām nedēļām. Pēc tiesas nozīmētās piespiedu ārstēšanās rehabilitācijas klīnikā, kas ilga 22 dienas, Lohana ir atkal uz brīvām kājām, taču viņai jāveic regulāras pārbaudes uz alkohola un narkotiku klātbūtni organismā, kā arī jāturpina apmeklēt palīdzības programma.

Iepriekšējais sods - nosacīta brīvības atņemšana uz trīs gadiem - aktrisei tika piespriests 2007.gadā, kad viņa stājās tiesas priekšā saistībā ar apsūdzību agresīvā braukšanā un automašīnas vadīšanā alkohola reibumā.

24 gadus vecā aktrise ir ilgus gadus pazīstama skatītājiem. Bērnībā viņa strādāja par modeli, bet pēc tam kļuva par Disneja kinostudijas bērnu un jauniešu filmu zvaigzni. Viņas pazīstamāko filmu vidū ir "The Parent Trap" ("Dvīņu slazdā"), "Freaky Friday" ("Dīvainā piektdiena") un "Herbie: Fully Loaded" ("Hērbijs: Pilnā aprīkojumā"). Loenas aktierspēli augstu novērtēja kolēģi un kino kritiķi, un viņa ātri viena pievienojās A klases aktieru grupai, strādājot ar tādām kino zvaigznēm kā Merila Strīpa un Džeina Fonda. Apcietinājuma un ārstēšanās dēļ viņa pārtrauca filmēšanos savā jaunākajā projektā - drāmā "Inferno" par septiņdesmito gadu porno zvaigzni Lindu Lavleisu.

LETA AP, Foto: Bulls Press

­