Kā Breds Pits steidzas pie mīļotās
Slavenības
2010. gada 16. oktobris, 10:31

Kā Breds Pits steidzas pie mīļotās

Jauns.lv

Andželina Džolija šobrīd Ungārijā strādā pie jaunākās filmas. Viņas dzīvesdraugs Breds Pits nolēma apciemot mīļoto filmēšanas laukumā, bet ceļā uz to bija spiests pavadīt ilgu laiku sastrēgumā.

­

Breds un Andželina šobrīd noīrējuši trīs stāvus lielu māju Budapeštas piepilsētā. Mājā ir desmit guļamistabu un pie tās liels dārzs, kur sešiem pāra bērniem rotaļāties. Rūpēties par mājas darbiem un pieskatīt bērnus aktieriem palīdz vairāku cilvēku liels personāls, kas mājā arī dzīvo.

Breds un Andželina nolēma īrēt māju Ungārijā, jo Džolija šobrīd uzsākusi dabu pie savas jaunākās filmas. Šis aktrisei ir pirmais darbs kino režijā! Viņa darbojas arī kā filmas scenārija autore. Džolija vēlas parādīt mīlasstātu, kas norisinās Bosnijas kara laikā.

Nesen Breds Pits nolēma paviesoties pie mīļotās filmas uzņemšanas laukumā. Atstājis bērnus mājās auklīšu uzraudzībā, viņš sēdās uz motocikla un devās ceļā. Solītajā laikā gan Breds nespēja ierasties (jādomā, ka darba karstumā Andželina to pat neievēroja), jo nokļuva lielā sastrēgumā, kur bija spiests uzkavēties labu brīdi. Uz šosejas risinājās ceļa remonta darbi un satiksme uz laiku bija paralizēta. Kaut ar lielu nokavēšanos, tomēr Pits paguva ierasties filmēšanas laukumā, kamēr vēl darbs risinājās pilnā sparā. Aktieris bija līdzi paņēmis spoguļkameru un fotografēja topošās filmas uzņemšanas aizkulises.

Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press

­