Vasaras grandiozākā balle. Laima svin līdz trijiem rītā. FOTO
Ballītē Laima Vaikule kopā ar dziedātāju Lolitu dzirksteļoja ne pa jokam.
Slavenības
2016. gada 12. jūlijs, 05:43

Vasaras grandiozākā balle. Laima svin līdz trijiem rītā. FOTO

Jauns.lv

Dziedātājas Laimas Vaikules festivāla „Rendez-Vous” noslēgums tika nosvinēts ar vērienīgām dzīrēm Jūrmalas restorānā „36. līnija”. Laima dzirksteļoja līdz pat trijiem naktī.

Pēc četru dienu koncertēšanas Dzintaru koncertzālē kopā ar Latvijas un kaimiņzemju skatuves māksliniekiem dziedātāja Laima Vaikule mūziķus un prominences aicināja uz svinībām. Viesu vidū bija gan dziedātāji, gan humoristi, gan biznesmeņi. Burziņā līksmoja Latvijas miljonāri Jūlijs Krūmiņš, Benita Sadauska, Ainārs Šlesers ar kundzi Inesi, dziedātāja Marija Naumova, krievu humoristi Vladimirs Vinokurs, Genādijs Hazanovs, komponists Arkādijs Ukupņiks, dziedātāja Lolita un daudzi citi.

Laima uz ballīti ieradās posusies stilīgās sporta biksēs un rūtainā kreklā, tādējādi pasvītrojot svinību neformālo gaisotni. Netrūka ne dziesmu, ne deju, ne saviesīgu sarunu. Dzīrēs visi tika cienāti ar plašu delikatešu klāstu.

Plašu materiālu par ballīti, par mēģinājumiem festivālu politizēt, kā arī daudzus citus materiālus lasiet žurnāla „Kas Jauns” jaunākajā numurā.


Kasjauns.lv / Foto: Eduards Paņičevs, Inta Mengiša