Bikšum tusiņā nākas skaidroties ar policiju
Slavenības
2010. gada 1. novembris, 07:51

Bikšum tusiņā nākas skaidroties ar policiju

Jauns.lv

Slaveni viesi, lērums kļavu lapu, „Prāta vētras” bundzinieks Kaspars Roga pie dīdžeja pults un kaimiņu izsaukta policija – tāda izvērtās ikgadējā lapu balle krogā „Paldies Dievam, piektdiena ir klāt”.

Tradicionālo lapu balli saviem draugiem un kokteiļbāra uzticīgākajiem apmeklētājiem slavenais krodzinieks Arnis Bikšus rīkoja jau devīto gadu. Šajos svētkos, kas tiek dēvēti par atvadām no rudens, īpašu atmosfēru rada apjomīgs daudzums kļavu lapu, kas izbārstītas gan uz kroga grīdas, gan bāra letes, gan...tiek kaisītas pār apmeklētāju galvām. Tiesa, pērn lielās netīrības dēļ, ko rada smilšainās lapas, lapu balles vietā Bikšus sarīkoja burkānu balli. Tomēr šogad viņš atkal atgriezies pie stabilām vērtībām, un mitro lapu rudenīgais aromāts atkal piepildīja Vecrīgas krodziņa telpas.

Viesu vidū bija daudzi sabiedrībā pazīstami ļaudis, tostarp bāra saimnieka sieva aktrise Santa Didžus, žurnālists Jānis Domburs, hip hop mākslinieks Gustavo jeb Gustavs Butelis, „Prāta vētras” mūziķi, rallija braucējs Māris Neikšāns, aktrise Karīna Tatarinova un daudzi citi.

Ballīte ilga līdz pat rītam, neraugoties uz to, ka pus trijos naktī, pēc kaimiņu māju iedzīvotāju sūdzībām, Bikšum nācās skaidroties ar policiju. Pašvaldības policijas patruļa, kas piebrauca pie pašām kluba durvīm, šoreiz bija saprotoša un soda naudu nelika maksāt. Kroga vadītāji gan tika lūgti pieklusināt mūziku, lai netraucētu blakus māju iedzīvotāju naktsmieru, un izteica brīdinājumu turklāt svinības rīkot samērīgākā skaļumā.

Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Purviņš