Žaklīna Cinovska aktieri testē Skypā
Slavenības

Žaklīna Cinovska aktieri testē Skypā

Jauns.lv

Šobrīd aktīvi norit seriāla «Prāts vai instinkts» otrās sezonas sēriju filmēšana. Dažreiz gadās arī pa neparedzētam šķērslim, kad aktieru kino proves steidzami jāveic internetā.

Žaklīna Cinovska aktieri testē Skypā...

Ar seksīgas apakšveļas skati Žaklīna Cinovska sarīkoja ballīti, kurā tika svinēta latviešu seriāla Prāts vai instinkts otrā sezona.
Ar seksīgas apakšveļas skati Žaklīna Cinovska sarīkoja ballīti, kurā tika svinēta latviešu seriāla Prāts vai instinkts otrā sezona.

Režisore un producente Žaklīna Cinovska stāsta, ka seriāla cienītājus vēl gaida daudz un dažādi, protams, pikanti pārsteigumi: «Otrdien mums būs pikantu ainu filmēšana visās iespējamās vietās – solārijā, karuselī un vēl daudz kur citur». Piemēram, vienā no ainām aktrise Santa Didžus mazgāsies kaila dušā ar kādu seriāla partneri. «Ar šo ainu mums gan patreiz gadījusies neliela ķibele. Aktieris, kuram bija paredzēts filmēties, gadījušās neparedzētas ģimenes problēmas un viņš netiek uz filmēšanu,» stāsta režisore, «tāpēc steidzamības kārtā rīt man būs proves ar Daugavpils teātra aktieri, izmantojot Skype. Tāda pieredze man būs pirmo reizi, tāpēc jāpateicas modernajām tehnoloģijām, ka cilvēkam nav jāmēro tik tāls ceļš.»

«Prāts vai instinkts 2» darbojas piecas jau pirmajā sezonā skatītāju iemīļotās varones – Zane (Evija Kromule-Skulte), Valērija (Santa Didžus), Terēze (Ieva Aleksandrova-Eklone), Emīlija (Milena Gulbe) un Lauma (Terēze Lasmane), kā arī epizodiskās lomās piedalās dažādas sabiedrībā pazīstamas personas – sabiedrisko attiecību guru Jurģis Liepnieks, dziedātājs Lauris Reiniks un ballīšu karaliene Anete Sončika.

Prāts vai instinkts. Aizkulišu foto

Kasjauns.lv Foto: No izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva