Aisha prezentē pirmo pašas sacerēto dziesmu
Slavenības
2010. gada 2. decembris, 07:00

Aisha prezentē pirmo pašas sacerēto dziesmu

Jauns.lv

Dziedātāja Aisha jeb Aija Andrejeva nedēļu iesāka, sarīkojot saviem draugiem skanīgu ballīti, par godu savas pirmās pašsacerētās dziesmas „Kamoliņš” prezentācijai.

Svinības norisinājās dziedātājas Ellas jeb Elīnas Fūrmanes vadītajā Vecrīgas klubā „Dstyle”. Ballītē valdīja sirsnīga Ziemassvētku noskaņa – visapkārt mirdzēja sveču liesmiņas un smaržoja piparkūkas. Ar dziesmas pirmatskaņojumu Aishu sveica gan daudzi pašmāju mūziķi, gan TV sejas. Pacilātā noskaņojumā ieradās arī mūziķes tēvs – rokgrupas „Opus Pro” solists Alex jeb Oļegs Andrejevs. Vakara ietvaros abi kopā arī kāpa uz skatuves, viesus aizkustinot ar kopīgi izpildīto leģendāro dziesmu „Tu un es”. Šī priekšnesuma laikā ar abiem skatuves māksliniekiem dziesmā vienojās arī sanākušie viesi. Par Aishas veikumu priecājās arī viņas vecākā māsa Laura. „Dziesma ir ļoti laba. Tiešām super! Labākais kas viņai ir bijis!” priecājās Laura.

Aisha neslēpa, ka gatavojoties šim pasākumam, viņa izjutusi lielu satraukumu, jo šī nebija kārtējā jaunā singla prezentācija, bet gan pirmā reize, kad viņa plašākai publikai uzstājas gan kā izpildītāja, gan dziesmas autore. Dziesmas tēma ir par to, ka mums ikvienam vajadzētu vairāk censties sadzirdēt un uzklausīt vienam otru, ieklausīties sev tuvu cilvēku sirdspukstos un pavadīt vairāk laika kopā ar ģimeni. Mūzikas autors ir ģitārists Kaspars Ansons.

Nu Aishai priekšā gatavošanās Ziemassvētku koncertiem. Dziedātāja ir izveidojusi jaunu akustisko Ziemassvētku  koncertprogrammu, lai lielākajās Latvijas pilsētās stāstītu dziesmotus svētku stāstus

Koncertprogramma „Kur saputināts miers...” ļaus baudīt pilnīgi jaunus skaņdarbus un skaistākās Ziemassvētku dziesmas jaunā akustiskā izpildījumā.

Aisha atzīst, ka šī koncertprogramma ir ļoti īpaša viņai pašai un katrā koncertā būs kāds ļoti īpašs viesis. Koncerti norisināšoties izteikti mājīgā atmosfērā, kuru palīdzēšot uzburt režisors Juris Jonelis.

Koncertus būs iespēja baudīt vien četrās Latvijas pilsētās: 19. decembrī Daugavpils teātrī plkst. 16.00, 22. decembrī Rīgas Stradiņa universitātes aulā plkst. 19.00, 23. decembrī Ventspils teātra namā «Jūras Vārti» plkst. 18.00 un 26. decembrī Liepājas OC Rožu zālē plkst. 16.00.

Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Purviņš