„Otra Puse” un Ūdrītis sniedz labdarības koncertus
Slavenības
2010. gada 15. decembrī, 10:08

„Otra Puse” un Ūdrītis sniedz labdarības koncertus

Jauns.lv

Grupa „Otra Puse” ar draugiem dodas akustisko Ziemas koncertu tūrē, lai palīdzētu grūtībās nonākušajiem bērniem.

„Otra Puse” un Ūdrītis sniedz labdarības koncertus...

„Otra Puse”, kuras albums „Nakts vai Rīts” pērn ieguva Latvijas mūzikas ierakstu gada balvu kā labākais popmūzikas albums, izveidojusi īpašu akustisko Ziemas koncertprogrammu, lai atbalstītu „SOS bērnu ciematus” Latvijā. Koncertos kopā ar grupu muzicēs arī viesmākslinieki - Rolands Ūdris ar grupu „The Hobos”, kurš tikko atgriezies no septiņu mēnešus garā ceļojumā uz Ķīnu, meiteņu trio „Limonāde”, kā arī bērnu kolektīvi no pilsētām, kurās notiks koncerti.

Mūziķi ar koncertiem viesos 20.decembrī Brocēnu kultūras centrā, 28.decembrī Gulbenes kultūras namā, 29.decembrī Varakļānu kultūras namā,13.janvārī Jelgavas kultūras namā, 14.janvārī Kuldīgas kultūras centrā un 22.janvārī Preiļu kultūras namā.

Grupa „Otra Puse” aicina Latvijas ģimenes apmeklēt koncertus un līdz ar to palīdzēt tiem bērniem, kuri nelaimīgas likteņa sakritības dēļ palikuši bez savas ģimenes. Atbalstot „SOS bērnu ciematus”, mazajiem tiek sniegta iespēja izaugt gādīgā ģimenē, justies mīlētiem un kļūt par patstāvīgiem, dzīvei sagatavotiem cilvēkiem. No katras pārdotās biļetes pus lats tiks ziedots „SOS bērnu ciemata” atbalstam. Bērniem līdz septiņiem gadiem ieeja koncertos būs bez maksas, ja netiek aizņemta atsevišķa sēdvieta.

Koncertprogrammā skanēs skaistākās un populārākās dziesmas no visiem trīs grupas albumiem - „Pēc Lietus”, „Nakts vai Rīts” un „Piparkūku sirsniņa”. Tiks pirmatskaņoti arī jaunie singli „Kā nav tā nav” un „Asaras” no topošā studijas albuma.

Šie ģimenes koncerti sagādās muzikālu gandarījumu visām paaudzēm - gan bērniem un jauniešiem, kuri iemīļojuši jaunākās grupas dziesmas, gan tiem, kuri grupu „Otra Puse” atceras vēl no 90-tajiem.

Kasjauns.lv, Foto: No Izdevniecības „Rīgas Viļņi” fotoarhīva