Igijs Pops ar draisku šovu noslēdz jubilejas festivālu "Positivus"
Igiju Popu kā noslēdzošo mākslinieku neapšaubāmi pie sevis gribētu redzēt katrs sevi cienošs festivāls.
2016. gada 17. jūlijs, 22:51

Igijs Pops ar draisku šovu noslēdz jubilejas festivālu "Positivus"

Jauns.lv

Ar teju vai mūžsenā Igija Popa uzstāšanos uz galvenās skatuves tiek likts punkts 10. jubilejas festivāls "Positivus 2016" muzikālajai norisei Salacgrīvas Zvejnieku parkā. Jubilejas festivāls beidzas, bet pēc gada taču atkal tiksimies!?

Trīs diennaktis desmitiem tūkstoši ļaužu no Latvijas un tuvējām ārzemēm pie sešām skatuvēm baudīja ap 200 muzikālo apvienību veikumu. Šā gada festivāls izcēlās ar tiešām ļoti pozitīvu un miermīlīgu auru.

Uz skatuvēm kāda tādas grupas kā "Hot Chip", "Years & Years", dīdžejs Marks Ronsons, amerikāņu grupa "San Fermin", "Ho99o9", Kashuks, "Mielavs un pārcēlāji", "NO?P", "M83", Ralfs Eilands un "Latvian Radio Big Band", "AIR", "Carnival Youth" un daudzi, daudzi citi.

Festivāla teritorijā notika dažādas aktivitātes, tostarp pirmo reizi festivāla apmeklētājus priecēja maģisks franču cirks, savukārt kino teltī bija skatāma ne tikai filmu programma, bet bija iespēja piedalīties saistošās diskusijās ar kino ļaudīm, savas jomas profesionāļiem un kino mākslas cienītājiem.

Festivāla laikā darbojās arī "Bērnu sala" – kamēr vecāki baudīja festivālu, bērni kopā ar rūķiem, laumiņām, indiāņiem un citiem piedzīvojumu varoņiem nodevās rotaļām, sporta aktivitātēm un intelektu attīstošiem piedzīvojumiem.


Kasjauns.lv / Foto: Mārtiņš Ziders