Vai dziedātāja Lilija Allena apprecējusies?
Slavenības
2011. gada 12. janvāris, 18:30

Vai dziedātāja Lilija Allena apprecējusies?

Jauns.lv

Hitiņa „Smile” izpildītāja, britu dziedātāja Lilija Allena (25) „Twitter” mikroblogā ievietojusi fotogrāfiju ar savu jaunāko manikīru. Uzmanību gan vairāk piesaista divi gredzentiņi uz zeltneša, nevis glīti nokrāsotie nadziņi.

Vai Lilija paguvusi slepeni apprecēties un šādi dara to zināmu saviem faniem? Uz pirksta līdzās saderināšanās gredzentiņam ar akmeni nu redzama arī stīpiņa.

Lilija nesen atgriezusies no brīvdienām Ņujorkā un fotogrāfijai devusi parakstu: „Meitene taču nevar doties uz Manhetenu un neapmeklēt manikīru”.

Ziemassvētkos Lilijas draugs Sems Kūpers (32) bildināja mīļoto, kad abi bija devušies uz Bali salu. Paziņas stāsta, ka Lilija izplūdusi aizkustinājuma asarās par Sema jautājumu. Tas notika tik neilgi pēc sāpīgajiem pārdzīvojumiem, kad sestajā grūtniecības mēnesī Allena piedzīvoja spontāno abortu un zaudēja bērniņu.

Sems bildinājumu izteicis saulrieta laikā uz viņu šikā viesnīcas numuriņa balkona, no kura bija redzams Indijas okeāns. Viņš nometies uz viena ceļa un lūdzis Liliju kļūt par viņa sievu.

Celtniecības firmas īpašnieku Semu dziedātāja dēvē par „parastu džeku” un „savas dzīves mīlestību”. Hmm... vai Lilija tagad viņu sauc arī par vīru?

Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press, twitter.com