Jolanda Suvorova un Andris Daņiļenko vienojas trakulīgākajai vasaras izrādei. FOTO
Tautā mīlētie estrādes mākslinieki Jolanda Suvorova un Andris Daņiļenko dziedātājas un aktrises Līgas Robežnieces lauku mājā.
Slavenības
2016. gada 21. jūlijā, 16:42

Jolanda Suvorova un Andris Daņiļenko vienojas trakulīgākajai vasaras izrādei. FOTO

Jauns.lv

Jau šo piektdien, 22. jūlijā Saulkrastos pirmizrādi piedzīvos “Muzikālā teātra 7” jaunā brīvdabas izrāde “Muļķe sirds”. Voldemāra Šoriņa režisētajā un sacerētajā izrādē uz skatuves dziesmās un dejās tiksies vairāk nekā 20 profesionāli dziedātāji, aktieri, mūziķi un dejotāji, tostarp šerpā komiķe Jolanda Suvorova.

Jolanda Suvorova un Andris Daņiļenko vienojas trak...

Bez viņas „Muļķe sirds” krāsaino sižeta virpuli izdzīvos dziedātāji Antra Stafecka, Dainis Skutelis, Andris Daņiļenko, Līga Robežniece, aktieri Zigurds Neimanis, Zane Jančevska, Zane Burnicka, akordeonists un komponists Valdis Zilveris, kā arī popgrupa „Tirkizband” un dejotāju grupa.

Lai izteiksmīgāk izbaudītu skatuves gaismas šova elementus un video projekcijas, uzveduma sākuma laiks sakritīs ar vakara krēslas iestāšanos. Pirmo reizi paralēli uzvedumam tiks rādīti iefilmēti materiāli uz videoekrāniem, kas tika filmēti dziedātājas un aktrises Līgas Robežnieces lauku mājā.

Kā tas notika, skatiet GALERIJĀ!

 

Izrādes “Muļķe sirds” mākslinieki Antra Stafecka, Dainis Skutelis, Andris Daņiļenko, Līga Robežniece, aktieri Zigurds Neimanis, Zane Jančevska, Zane Burnicka un Jolanda Suvorova, filmējot videosižetus izrādei.

Izrādes "Muļķe sirds" mākslinieki dziedātājas Līgas Robežnieces lauku mājā

Izrādes “Muļķe sirds” mākslinieki Antra Stafecka, Dainis Skutelis, Andris Daņiļenko, Līga Robežniece, aktieri Zigurds Neimanis, Zane Jančevska, Zane Burnicka un ...

Par izrādi “Muļķes sirds”
Kasjauns.lv/Foto: Publicitātes foto