Čārlijs Šīns nonācis slimnīcā
Slavenības
2011. gada 28. janvāris, 11:48

Čārlijs Šīns nonācis slimnīcā

Jauns.lv

Skandalozais Holivudas aktieris Čārlijs Šīns nonācis slimnīcā, un, kā apgalvo viņa pārstāvis, aktieris cietis no spēcīgām sāpēm vēderā.

Kā norādīja Stens Rozenfīlds, aktierim jau bijuši vēdera trūces gadījumi, un kāda neidentificēta sieviete ceturtdienas rītā izsaukusi ātro palīdzību, sakot, ka "viņam ir spēcīgas sāpes vēderā, un tās esot izraisījusi trūce".

45 gadus vecais aktieris tika aizvests uz kādu Losandželosas slimnīcu. Rozenfīldam pagaidām nav informācijas par Šīna diagnozi.

Jau ziņots, ka oktobrī Šīns nokļuva preses uzmanības lokā kāda neskaidra incidenta sakarā. 26.oktobrī Ņujorkas policija saņēma sūdzību par kādu viesnīcas iemītnieka agresīvu uzvedību un, ierodoties notikuma vietā, atrada tur Čārliju Šīnu ar kādu sievieti. Šīns tika hospitalizēts, un viņa pārstāvji apgalvoja, ka aktierim bijusi kāda alerģiska reakcija uz zālēm. Nekādas apsūdzības viņam netika izvirzītas, taču sieviete apgalvoja, ka kinozvaigzne spēcīgā reibumā sācis ārdīties un metis ar dažādiem priekšmetiem, tāpēc viņa ieslēgusies vannas istabā un pa telefonu izsaukusi palīdzību.

LETA/Foto: Bulls Press