Slavenības
2011. gada 22. februāris, 11:53

Agris Semēvics atgriežas mūzikas apritē

Jauns.lv

Nupat klausītāju vērtējumam nodots Agra Semēvica radiosingls „Paralēli”, kas ir pirmais muzikālais veikums pēc 12 gadu pārtraukuma un darbošanās kādreiz populārajā grupā „100. debija”.

Lai arī Semēvics pēdējos 10 gadus bija zināms kā producents, bet pēdējos divus – arī kā profesionāls fotogrāfs, viņš nebūt nav atmetis ar roku dziedāšanai. Dziesmas „Paralēli” autori ir Artūrs Palkevičs un Agris Semēvics, bet kompozīcijas radio versijas muzikālais producents ir Gints Stankēvičs. Jau vairāk nekā nedēļu dziesma nokļuvusi Latvijas radiostaciju uzmanības lokā. Tās iekļaušanu savā muzikālajā „rotācijā” jau apstiprinājis Radio SWH, kura tiešajā ēterā „Paralēli” īpaši tiks prezentēta šo trešdien, 23. februārī, pulksten 15.00.

Latviešu Radio dziesma šonedēļ tiek piedāvāta kā nedēļas jaunums. Latvijas Radio 2, kura bija pirmā radiostacija, kas dziesmu „Paralēli” iekļāva savā ētera programmā, ir izziņojusi, ka pagājušās nedēļas spēlētāko dziesmu Top 10, Agra Semēvica izpildītā kompozīcija „Paralēli” ieņēmusi augsto 2. vietu.

Kasjauns.lv, Foto: Aivars Kvalbergs