1dienas
21stundas
44minūtes
38sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Zlidnis reklamē mīļotās tērpus
Slavenības

Zlidnis reklamē mīļotās tērpus

Jauns.lv

Šarmantais radio žurnālists, mūziķis Kaspars Zlidnis Latvijas jauno dizaineru konkursu „Habitus Baltija 2011” vadīs savas mīļotās draudzenes, modes dizaineres Diānas Liepnieces darinātā tērpā.

Zlidnis reklamē mīļotās tērpus...

Kaspars Zlidnis, tērpies modes skates vadīšanai, sniedz vizuālu ieskatu savas mīļotās sievietes Diānas Liepnieces jaunajā kolekcijā.
Kaspars Zlidnis, tērpies modes skates vadīšanai, sniedz vizuālu ieskatu savas mīļotās sievietes Diānas Liepnieces jaunajā kolekcijā.

Pateicoties Diānai, Kaspars Zlidnis modes pasaulē arvien vairāk jūtas kā zivs ūdenī.  Šoreiz pasākumā viņam uzticēts tērps no Diānas Liepnieces jaunās kolekcijas, kas tikai vēl tiks prezentēta modes skatē 19.maijā.

Skrienot rīta krosiņu pa Bulduru pludmali, kura vēlajā un lietainajā rudens dienā ir klusa un mierīga, Diāna un Kaspars pamana no jūras zālēm veidotu sirsniņu.

Kaspars Zlidnis ar mīļoto meiteni Diānu Liepnieci

Diāna Liepniece ar kolekciju „shu shu...” kļuva par uzvarētāju 9. jauno modes mākslinieku un dizaineru konkursā „Habitus Baltija 2009” kategorijā „Rūpnieciskais pret-a-porter”. Kā atzīst pati dizainere, šis konkurss sniedza jaunu pieredzi, kontaktu paplašināšanas iespējas un ticību saviem spēkiem.

Konkurss “Habitus Baltija 2011” notiks vienlaikus ar 16. starptautisko tekstila, apģērbu, ādas izstrādājumu un ražošanas iekārtu izstādi “Intertextil Balticum 2011”, kas Rīgā, Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā būs skatāma no 8. līdz 10. aprīlim. Konkursa tērpu kolekciju modes skates notiks 9. aprīlī no pulksten 12.00 līdz 16.00.

Vita Zvaigznīte / Foto: publicitātes