Zlidnis reklamē mīļotās tērpus
Slavenības
2011. gada 7. aprīlis, 10:46

Zlidnis reklamē mīļotās tērpus

Jauns.lv

Šarmantais radio žurnālists, mūziķis Kaspars Zlidnis Latvijas jauno dizaineru konkursu „Habitus Baltija 2011” vadīs savas mīļotās draudzenes, modes dizaineres Diānas Liepnieces darinātā tērpā.

Skat, kādā tērpā Zlidnis stāsies uz skatuves, uz kuras par „Grand Prix” cīnīsies 50 jaunie modes mākslinieki no 11 valstīm! Tieši modes skate 2009. gada vasarā, kurā Zlidnis bija viens no tērpu demonstrētājiem, kalpoja par Kaspara un Diānas iepazīšanās vietu. „Es tolaik vēl nepazinu Kasparu. Viņš sēdēja pirmajā rindā un bija pirmais no publikas, kas pieteicās demonstrēt tērpus,” pirmo tikšanos ar Kasparu žurnāla „Kas Jauns” intervijā atminējās Diāna. Toreiz drosmīgajam modelim viņa pēc skates uzdāvinājusi pašas darinātas vīriešu bikses un kreklu. Savukārt Kaspars atzinās uzreiz: „Tā bija mīlestība no pirmā acu skatiena!” Pēc vairākiem mēnešiem nekas viņiem netraucēja uzsākt kopdzīvi, jo Diāna jau bija šķīrusies no bijušā vīra — sabiedrisko attiecību speciālista Jurģa Liepnieka —, arī Kaspara sirds bija brīva.

Pateicoties Diānai, Kaspars Zlidnis modes pasaulē arvien vairāk jūtas kā zivs ūdenī.  Šoreiz pasākumā viņam uzticēts tērps no Diānas Liepnieces jaunās kolekcijas, kas tikai vēl tiks prezentēta modes skatē 19.maijā.

Diāna Liepniece ar kolekciju „shu shu...” kļuva par uzvarētāju 9. jauno modes mākslinieku un dizaineru konkursā „Habitus Baltija 2009” kategorijā „Rūpnieciskais pret-a-porter”. Kā atzīst pati dizainere, šis konkurss sniedza jaunu pieredzi, kontaktu paplašināšanas iespējas un ticību saviem spēkiem.

Konkurss “Habitus Baltija 2011” notiks vienlaikus ar 16. starptautisko tekstila, apģērbu, ādas izstrādājumu un ražošanas iekārtu izstādi “Intertextil Balticum 2011”, kas Rīgā, Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā būs skatāma no 8. līdz 10. aprīlim. Konkursa tērpu kolekciju modes skates notiks 9. aprīlī no pulksten 12.00 līdz 16.00.

Vita Zvaigznīte / Foto: publicitātes